DIVAT

Lányok a szomszédból

Szerző:
Szabó Anna
E heti divatösszeállításunkban egy különlegeséggel szolgálunk nektek. A hétköznapi lányok, nők, (te, én, mi) kerültek górcső alá. Sok szépet és, sajnos, sok borzalmas dolgot láttunk. Lányok, nagyon jó úton haladtok, érzitek a divatot, de akadnak súlyos melléfogások. Most megmutatjuk, mit viseltek a hétköznapokon.

 

Az idei nyár slágere a ruha, sok lány, nő viseli, de nem mindegy milyen fazont öltesz magadra. A színes, zöld ruha remekül passzol alanyunk alkatához, a papucs és a táska vagányabbá varázsolja az összhatást, a tetkó felesleges!

Ez a szürke ruha trendi és kényelmes viselet, ám fazonja és anyaga miatt kevés nőnek áll jól igazán. A ruhában már-már slamposnak tűnik, a pocit kiemeli és a melltartónak sem kellene látszania. Ez nem volt a legjobb választás!

A bal oldali hölgy szettjének darabjai lehet, hogy külön-külön megállják a helyüket, de együtt nem igazán. A farmert nem hajtjuk fel, főleg nem kívülre. A magas felhajtás optikailag megrövidíti a lábat és tömzsi alkatot ad. A szilikon melltartópántról hölgyek, tessék leszokni!

Ez a szerelés egyszerű és lezser, de mégis látszik, hogy ki van találva. Az élénk kék színű farmer megtöri a fekete dominanciáját, a vékony öv finom nőiességet csempészik bele az amúgy tinis szettbe. Ez jól sikerült.

Gagyi! Ilyet kérem, nem csinálunk! A csipke leggings és az eperszínű felső már anyagában is elüt egymástól. Lehet keverni a szezont a fazonnal, no de, ezt nem! A hatás sajnos nagyon olcsó.

Mondhatni egyben és rendben van. Manapság menő a gladiátorszandál, szintén menő a sort, a nagy táska karkötőként funkcionálva a karon, zseniális. A felső romantikus stílusa enyhít a szandál okozta erős hatáson. Gratulálunk!

Jó érzés végre olyan lányt látni, aki trendi, jó az ízlése, mégsem válik a tömeg egy pontjává. A ruhadarabok egyenként is merészek, valahogy mégsem keltik a „tú mács” hatását. A kalap és a táska volt a kedvencünk! Még ilyet!

Bocsánat, de ismét azt kell mondjam: olcsó! Valami nagyon nem klappol. A cipő jó, a farmer jó, még a felső is jó lenne. De együtt? Nappalra? Nem! Egy ilyen felsőhöz ne vegyünk fel szalma talpú szandált, ütik egymást. Talán legközelebb!

Alapjában véve az összeállítás nem rossz, aranyos, visszafogott. A ruha, a táska és a cipő kiválasztása jól megtörtént, de a leggings mondhatni felesleges. Egyáltalán nem rossz, de ruhához és szoknyához ne erőltessük a cicanadrágot, ha nincs takargatni valónk.

Ebben a szettben a leggings az alapdarab. Remekül illik hozzá a hosszított trikó és az állatmintás táska, igazán dögös a látvány. Hogy a kákán is a csomót keressem, az a papucs kicsit kakukktojás, de nem rossz.

Lezser, vagy tróger nem mindegy. Persze, napjainkban a trógernek is van pozitív értelmezése a stílus terén. Az összkép rossz. Ami kilóg a sorból az a felső. Egyszerűen nem illik a többihez. Főleg azzal a borzalmas cipővel alkotnak igen erős kontrasztot. Ez most nem sikerült!

Ez a szett remek, úgy, ahogy van. Látjátok, nem mindig igaz, hogy a világos erősít. Sok múlik a fazonon is. A szürke – fekete – fehér a kedvenc színkombinációm és a képen látható hölgy remekül bánik vele. A fehér vászoncipő igazi befutó, a mélyebb dekoltázs nőiességet visz bele. Gratulálunk!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL