MÁGIA

Nyári szexszertartás

Szerző:
Szabó Anna
A nyár az az időszak, amikor minden a csúcsponton van. Az emberek ekkor töltik a legtöbb időt a szabadban, élvezve a meleget. A nyári szexnek tehát tükröznie kell magának a nyárnak a tulajdonságait. Tekintsd ezt az időt kifelé fordulónak, merésznek, nyitottnak, valamint élményeid betetőzésének.

 

Tippek nyári szexhez

Szabadban


Míg néhány hagyományos pogány szertartás magában foglal kint, a természetben zajló szexuális tevékenységet, sokan kényelmetlenül érzik magukat ettől az ötlettől. A nyár azonban ideális időszak arra, hogy felvedd a kapcsolatot a föld termékeny energiáival azáltal, hogy magán a földön szeretkezel. Elég meleg van, és a nyári éjszaka illatai és hangjai afrodiziákumot jelentenek. Az udvar, a terasz, a kert tökéletes választás.


Kísérlet


A nyár olyan időszak, amelyik arra való, hogy elménket és testünket a legnagyobb mértékben megnyissuk, és kísérletezzünk. Vedd figyelembe, hogy mindenki másmilyen és tartsd ezt tiszteletben, amikor partnereddel arról beszéltek, hogy valami nagyon új dolgot szeretnél kipróbálni. A nyár annak az időszaka, amikor továbbfejlesztjük mindennapi technikáinkat, és megnyúlunk az új örömök felé. Ha a kísérletezéstől ideges leszel, vagy szorongsz, itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól: mi az oka ennek. Könnyen lehet, hogy eljött az ideje a félelmeiddel való szembenézésnek, és annak, hogy le is küzdd azokat.


Időzítés


Ha reggel vagy este szoktatok inkább szeretkezni, akkor nyáron próbáljátok ki inkább a napfényes szexet! Tervezz egy izzasztó menetet dél körülre, amikor a Nap a csúcsponton van. Az a váratlan izgalom, amely abból fakad, hogy összekapcsolódunk ezzel az erősen férfias energiával, hozhat néhány forró pillanatot!

 

Előkészületek a szertartáshoz


Előre tervezd meg, melyik szobában, vagy a szabadban fogod tartani a szertartásodat. Gondoskodj róla, hogy kellemes hőmérséklet legyen. Ezt a Nyári szertartást napközben, teljes napsütésben ünnepeld. Gondolatban szándékod legyen világos.


Kellékek

- vörös vagy zöld gyertya
- faszén és gyógynövények: damiána, gyopár (szalmavirág), bazsalikom, szantálfa és mirha
- 1 pohár ital a kedvenc pezsgődből vagy borodból, esetleg trópusi gyümölcslé


A szertartás menete


Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj olyan helyre, ahova süt a nap, vagy egy napsütötte hely közelébe. Először is a Nyár istennőjét és a Nap istenét kell segítségül hívnod, ezt az alábbi versike segítségével teheted meg:


"Téged hívlak, a nyár és a forróság szent istennőjét.
Téged, aki minden zöld és növekvő dolog teljes virágba borulásában
És teljes megvalósulásában leled örömödet. Ma arra kérlek, segíts a nyár dicsőségét megünnepelni. Téged hívlak, a nyár és a Nap szent istenét. Téged, aki a nyár forróságának és energiájának megünneplésére biztatsz.
Ma arra kérlek, segíts nekem (itt mondd el a célodat, vágyaidat) elérésében.
Szent istennő és isten, arra kérlek, legyetek ma itt, hogy áldásotokat adjátok 
A hamarosan létrejövő egyesülésünkre."


Ha elmondtad a fenti kérést, gyújtsd meg a gyógynövényeidet vagy füstölődet. Lélegezd be az energiákat. Most lazulj el, és hangolódjatok össze egymással. Igyatok néhány korty pezsgőt vagy gyümölcslét. Érintsd meg partneredet, és érezd a forróságot a bőrén. Érezd, mennyire vágyik rád, és mennyire vonz téged az Ő vágya. Ne siesd el, élvezd. Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretkezés/szex teljes élvezetét. Nagyon sok erő van benne, és ezek hozzád tartoznak. Érezd, milyen jól érzi magát minden testrészed a puha melegségben, amely most keletkezett a nemi szerveidben. Teljes mértékben élőnek érzed magad! Érezd, hogy ez a szexuális erő hogyan száguld át a testeden és a partnered testén.

A szándék


Amikor közel jársz az orgazmushoz, gondolatban próbáld szavakba önteni a céljaidat. Az orgazmus pillanatában pedig csak egyedül erre a célra gondolj, hagyd, hogy kirepüljön az Univerzumba. Az is jó, ha egy szimpla igen-t kiáltasz, vagy egy olyan szót, ami kifejezi vágyaidat, szándékaidat. Képzeld el, amint a szexuális energia elbocsátásának ereje szándékodat az istennő felé hajtja! Ha mindent jól csináltál, egy hatalmas energia- és hőhullámot kell érezned.


A szertartás befejezése


Élvezzetek egy kis csendes közös pihenőt. Ha szeretnétek, vegyétek fel a köntöst, vagy öltözzetek fel. Semmisíts meg és temess el minden megmaradt faszenet és gyógynövényt a cserépben. Oltsd el a gyertyát.

 

 

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa
(Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL