FÉSZEK

Top 10 szexi fürdő

Szerző:
Szabó Anna
Legyen az klasszikus, bohém vagy vidéki hangulatot árasztó, egy biztos: a fürdőszobát az intim örömök kincsestárává teheted kis fantáziával. Tippjeink segíthetnek!

 

 

Fürdőkádon csempe

Ha extra kicsi a fürdőd, akkor csempézd ki a kád oldalát is, így vezeted a szemet, és optikailag nagyítod a teret.

 

 

Nyújtott kagyló

Csak azért, mert egyszerre használnátok, még nem kell vitába bonyolódni, inkább szerezetek be egy ehhez hasonlóan extra hosszú mosdókagylót!

 

 

Reggeli memo

Nem irodai, hanem szerelmes üzenetek céljából. Csakhogy, ne felejtsd el, hogy ő mennyire nagyon olyan... szóval dobjátok fel vele szerelmi életeteket - bátran!

 

Korall virágokkal

Ha még nem volt elég a romantikából, akkor tedd visszafogottan azzá a fürdőt is. Ez a korallvirágos tapéta jól példázza, milyen az a minta, ami surolja a giccsességet, és még talán a pasid sem kap tőle szívrohamot, ha meglátja...

 

Bohémoké a világ!

És a fürdőszoba is. Ki tudja mire sarkallhatnak ezek a tobzódó színek?!

 

Az óceánpartján

Mi sem lehet tökéletesebb hely egy stresszes nap utáni kikapcsolódásra, mint az óceánpart; és tevékenység, mint a fürdőzés... Kösd össze a kellemest a hasznossal!

 

Kettévált érzés

Ebben a fürdőben a modern és a természethez közeli stílust vegyítették. A falakon az absztrakt fák feketén fehéren, míg a zöld dekorelemek, melyek funkciója a szappan- és pipereszerek tartása...

 

Aranyizzás

Ennek a fürdőnek az egyedülálló jellemzőjét meglepő módon nem az aranykiegészítők adják meg, hanem a hozzájuk társuló fa padlóburkoló és szekrény.

 

Kék lagúna

Hol máshol tudnál igazán ellazulni, mint a fürdőben? Ez a privát hely legyen csak a tiétek, de mégis egyszerre intim, tiszta, fényűző.

 

Ágyból a kádba

Mintha csak egy vidéki angol kastélyban járnál. Végül is mindegy, hol töltöd az idődet: ágyban vagy kádban - a lényeg az, hogy kivel.

 

 .

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL