3

 

Az érzékeny önkifejezés és a velejáró, gondosan megválasztott, szívből fakadó szavak képesek könnyekre és nevetésre fakasztani bárkit, és képesek az embereket, a világot megváltoztató cselekedetekre inspirálni. Minden nagy kultúrában felbukkantak azok a vezetők, akik képesek voltak magukat kifejezni, és kellőképpen érzékenyek is voltak ahhoz, hogy tudják, mikor és hogyan érhetik el a legnagyobb hatást a szavaikkal. Egyetlen jelentős hadvezér vagy uralkodó sem boldogulhatott sokáig az önkifejezés ereje nélkül: a toll valóban erősebb fegyver lehet a kardnál.

A 3-as által képviselt energiák csúcsán ott várakozik az önkifejezésnek az érzékenység együttérzésével társuló ereje. Utazásuk végéhez közeledvén a 3-asok megnyílnak a bennük lévő, minden érzelemre. Szenvedéllyel és szeretettel telnek meg, és az érzelmi paletta összes színét felhasználva, kinyúlnak hatalmas érzelmi terükben lévő embertársaik felé, hogy emlékeztessenek bennünket emberségünkre, szellemünk képességeinkre és emberi mivoltunk teljességére.

A legmagasabb szintet elért 3-asok a szerető energia közvetítőiként szolgálnak, örömet és inspirációt keltenek embertársaikban, és a világosság erejévé válnak világunkban.

Vissza a számokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL