SZÓRAKOZÁS

Kedvenc nyári képes köteteink

Szerző:
Szabó Anna
Érintetlen strandok, számtalan természeti csoda, varázslatos, meghitt otthon… Ezek azok, amelyekkel ezek a csodálatos könyvek elkápráztatnak. Számos ötletet, érdekességet találsz, érdemes tehát belelapoznod, ahogyan mi is tettük.

 

1000 természeti csoda


230x305 mm, 336 oldal,
Ára: 5.999,-Ft

Ez a könyv a világ számtalan természeti csodájából ezret mutat be. A föld sokféleségéhez mérten még ez a szám is elenyésző, de arra talán mégis elég, hogy minden kontinensről - még az Antarktiszról is - megismertessen néhány olyan vidékkel és természeti jelenséggel, amelyet egyszer, legalább e könyv lapjain látnunk kell.

Földrészek és országok szerint haladva számos nemzeti parkról és természetvédelmi területről is olvashatunk. Új nézőpontból tekinthetünk az olyan ismert tájakra, mint az Andok vagy a Nagy-korallzátony, és rejtett szépségeikről is sokat megtudhatunk. A könyv nem utolsósorban bemutatja, hogy napjainkban milyen erőfeszítéseket tesz az ember e csodás tájak, növények és állatok fennmaradásáért.

 

1000 víziparadicsom – Strandok és merülőhelyek


230x305 mm, 336 oldal
Ára: 5.999,-Ft

Érintetlen strandok, a tengerek végtelenbe tartó kéksége, tiszta levegő és a szabadság csodálatos érzése - ezek egy tökéletes nyaralás hozzávalói. Ez a gyönyörű képes kötet egy lenyűgöző, világkörüli felfedezőútra kalauzol el, Európából, Ázsián és Afrikán keresztül, Amerikába, majd a Karibi-térségbe, egészen Ausztráliáig és Óceániáig. Megismerhetjük a porcukor finomságú homokkal borított strandokat Thaiföldön, a fekete és vörös lávastrandokat a Kanári-szigeteken, az Algarve bizarr sziklapartjait és a déltengeri szigetek érintetlen szépségét. Még színesebb és sokrétűbb képet kaphatunk, ha megfigyeljük a víz alatti világ számtalan növény- és állatfaját is. Gyönyörködjünk a világ leglenyűgözőbb búvárparadicsomaiban - az Indiai-óceántól, a Vörös-tengeren át, a Karibi-tengerig. Elég, ha egy pillantást vetünk a legjobb utazási fotóriporterek pompás és színes felvételeire, beleolvasunk az ismeretterjesztő szövegekbe, és máris a távolba vágyunk. A jobb tájékozódást nagy kontinenstérképek és részletes jegyzék is segíti.

 

Mary Seehafer Sears és Eleanor Levie: Vidéki hangulat – Otthonszépítő dekorációs ötletek


225x265 mm, 192 oldal
Ára: 3.499,-Ft

Fessünk falat sablonnal, készítsünk hurkolt szőnyeget és varrjunk asztali futót - ez csak néhány a sok csodálatos ötlet közül, amelyekkel otthonunkba varázsolhatjuk a meghitt vidéki stílust. A kézimunkák olyan sajátos, utánozhatatlan hangulatot kölcsönöznek egy szobának, amilyent soha nem érhetnénk el tömegcikkekkel. A könyvben találunk eredeti ötleteket régi és új kézműves technikák alkalmazására, a klasszikus foltvarrástól kezdve egy kollázs bekeretezéséig - mindezt azért, hogy saját magunk varázsolhassuk egyedivé otthonunkat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL