2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Segítségnyújtás távolban lévőknek

Herceg Petra

Mielőtt egy másik ember nevében próbálnánk meg kapcsolatba lépni egy-egy angyallal, emlékezzünk, hogy minden emberi lény rendelkezik a szabad akarat jogával, és senkit sem sérthetünk meg azzal, hogy engedély nélkül próbálunk változtatni életén.

 

Küldhetünk angyali energiát olyan embereknek, akik betegek, komoly problémákkal küzdenek, esetleg válságot élnek át, így az energia abban segíthet, hogy az illető felülemelkedjen a problémáján, vagy kigyógyuljon bármilyen betegségéből, illetve felépüljön. Soha nem szabad azonban arra használni az energiát, hogy az adott személy olyasvalamit tegyen, amit mi kívánunk tőle, ám magától nem tenné meg. A rítust abban az esetben végezhetjük el, ha biztosak vagyunk abban, hogy dolgunkat segítő szándékkal tesszük, és az illetőt nem akarjuk kényszeríteni semmire.

Előkészületek

A szertartáshoz szükség lesz annak a személynek a fényképére, akin segíteni akarunk. A képet helyezzük lefelé fordítva egy fehér ruhán nyugvó kerek tükörre. A szertartáshoz ki kell választanunk a hét bolygóangyal egyikét (előző cikk), az adott személy problémájától függően. Amennyiben például az illető beteg, Rafaelt válasszuk, a gyógyítás angyalát, vagy az életerőt jelképező Mihályt. Amennyiben a választott angyalunk Rafael, nyolc narancsszínű gyertyával vegyük körbe a fényképet, mivel a nyolcas szám, és a narancssárga is a Merkúr és az arkangyala jelképei közé tartozik. Amennyiben Mihály mellett döntünk, hat sárga gyertyát válasszunk, mivel a hatos szám és a sárga szín a Nap és arkangyalának jellemzői közé tartozik.

A segítő rítus

Mély, orron át történő levegővétellel kezdjük a szertartást, miközben négyig számolunk. Tartsuk benn a levegőt, ismét számoljunk el négyig, majd lassan szájon át lélegezzünk ki, miközben újból négyig számolunk. Hatszor ismételjük meg, majd gyújtsunk egy füstölőt, hogy könnyebben léphessünk kapcsolatba az erővel. A légzőgyakorlat elvégzését követően, hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el az adott személyt sugárzóan egészségesen, mint aki bővelkedik energiában és életerőben. Miután ily módon elképzeltük, az illetőt, mondjuk ki néhányszor az angyal nevét a neki tulajdonított számnak megfelelően. Mihályét nyolcszor, Rafaelét hatszor. Ez segíthet, hogy az angyal energiái eljussanak a beteghez. Nyissuk ki a szemünket, és képzeljünk el egy fénysugarat, mely az arkangyaltól indul, és a fényképre érkezik. A fény a személy képén összpontosul. A tükör szerepe, hogy eljuttassa az energiát az illetőhöz. Lásd lelki szemeid előtt, ahogy a fény eléri azt a személyt, akiért végzed a szertartást. Amikor a fény halványulni kezd, engedd vissza fényt az angyalhoz. Köszönd meg a segítséget, és oltsd el a gyertyákat. A tükröt érdemes addig a fénykép alatt tartani, amíg az egyén helyzetében pozitív változás nem következik be.

Csak hetente egyszer segíthetsz

A szertartást a kiválasztott arkangyal napján, növekvő Hold idején kell végezni. A rítus megkezdése előtt használjunk egyet, vagy többet az arkangyal illataiból. Mint minden angyali rítus előtt, most is tanácsos megtisztulni, ahogyan a szobát is tisztítsuk meg sós vízzel, és képzeljünk fénykört a terület köré. Súlyos esetben többször is megismételhetjük a szertartást, ám hetente csak egyszer. Mivel a növekvő holdfázis időtartama csupán két hét, a rítust egy hónapban legfeljebb kétszer végezhetjük el.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

Az Aloe Vera egészségügyi előnyei évezredek óta ismertek az emberiség számára, első említése egészen i.e. 2200-ig nyúlik vissza. Még Arisztotelész is azt tanácsolta Nagy Sándornak, hódítsa meg Socotra-t, hogy hozzáférjen a hatalmas Aloe Vera ültetvényekhez. Tudtad, hogy ez a szerény megjelenésű növény antioxidánsok gazdag forrása?

Tovább »
Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Egyszerűen lenyűgöző és imádni való az állatvilág! A legapróbbtól a legnagyobbig képes mindegyik rejtőzködni. Olyan külsővel és rendkívüli képességekkel ruházta fel őket az Anyatermészet, amelynek segítségével a rejtőzködés nagymesterei lehetnek. Vajon annyira sikeresek benne, hogy még téged is becsapnak? Érdemes lemérned, hogy mennyi időbe telik, mire megtalálod őket a képeken!

Tovább »
Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb nap szimbólumokkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Válaszd ki azt a képet, amely a legközelebb áll a szívedhez, és olvasd el, mit fed fel a személyiségedről a választásod. Készen állsz az igazságra?

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép