2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Segítségnyújtás távolban lévőknek

Herceg Petra

Mielőtt egy másik ember nevében próbálnánk meg kapcsolatba lépni egy-egy angyallal, emlékezzünk, hogy minden emberi lény rendelkezik a szabad akarat jogával, és senkit sem sérthetünk meg azzal, hogy engedély nélkül próbálunk változtatni életén.

 

Küldhetünk angyali energiát olyan embereknek, akik betegek, komoly problémákkal küzdenek, esetleg válságot élnek át, így az energia abban segíthet, hogy az illető felülemelkedjen a problémáján, vagy kigyógyuljon bármilyen betegségéből, illetve felépüljön. Soha nem szabad azonban arra használni az energiát, hogy az adott személy olyasvalamit tegyen, amit mi kívánunk tőle, ám magától nem tenné meg. A rítust abban az esetben végezhetjük el, ha biztosak vagyunk abban, hogy dolgunkat segítő szándékkal tesszük, és az illetőt nem akarjuk kényszeríteni semmire.

Előkészületek

A szertartáshoz szükség lesz annak a személynek a fényképére, akin segíteni akarunk. A képet helyezzük lefelé fordítva egy fehér ruhán nyugvó kerek tükörre. A szertartáshoz ki kell választanunk a hét bolygóangyal egyikét (előző cikk), az adott személy problémájától függően. Amennyiben például az illető beteg, Rafaelt válasszuk, a gyógyítás angyalát, vagy az életerőt jelképező Mihályt. Amennyiben a választott angyalunk Rafael, nyolc narancsszínű gyertyával vegyük körbe a fényképet, mivel a nyolcas szám, és a narancssárga is a Merkúr és az arkangyala jelképei közé tartozik. Amennyiben Mihály mellett döntünk, hat sárga gyertyát válasszunk, mivel a hatos szám és a sárga szín a Nap és arkangyalának jellemzői közé tartozik.

A segítő rítus

Mély, orron át történő levegővétellel kezdjük a szertartást, miközben négyig számolunk. Tartsuk benn a levegőt, ismét számoljunk el négyig, majd lassan szájon át lélegezzünk ki, miközben újból négyig számolunk. Hatszor ismételjük meg, majd gyújtsunk egy füstölőt, hogy könnyebben léphessünk kapcsolatba az erővel. A légzőgyakorlat elvégzését követően, hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el az adott személyt sugárzóan egészségesen, mint aki bővelkedik energiában és életerőben. Miután ily módon elképzeltük, az illetőt, mondjuk ki néhányszor az angyal nevét a neki tulajdonított számnak megfelelően. Mihályét nyolcszor, Rafaelét hatszor. Ez segíthet, hogy az angyal energiái eljussanak a beteghez. Nyissuk ki a szemünket, és képzeljünk el egy fénysugarat, mely az arkangyaltól indul, és a fényképre érkezik. A fény a személy képén összpontosul. A tükör szerepe, hogy eljuttassa az energiát az illetőhöz. Lásd lelki szemeid előtt, ahogy a fény eléri azt a személyt, akiért végzed a szertartást. Amikor a fény halványulni kezd, engedd vissza fényt az angyalhoz. Köszönd meg a segítséget, és oltsd el a gyertyákat. A tükröt érdemes addig a fénykép alatt tartani, amíg az egyén helyzetében pozitív változás nem következik be.

Csak hetente egyszer segíthetsz

A szertartást a kiválasztott arkangyal napján, növekvő Hold idején kell végezni. A rítus megkezdése előtt használjunk egyet, vagy többet az arkangyal illataiból. Mint minden angyali rítus előtt, most is tanácsos megtisztulni, ahogyan a szobát is tisztítsuk meg sós vízzel, és képzeljünk fénykört a terület köré. Súlyos esetben többször is megismételhetjük a szertartást, ám hetente csak egyszer. Mivel a növekvő holdfázis időtartama csupán két hét, a rítust egy hónapban legfeljebb kétszer végezhetjük el.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Azt vallod, hogy igazi állatbolond vagy? Akkor gyere és törj Ace Ventura babérjaira, mutasd meg mekkora állatmániás vagy és hogy ott rejlik-e benned Sherlock Holmes is a remek megfigyelő képességeivel! Vajon képes vagy minden állat lábnyomát felismerni?

Tovább »
Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

A személyiségjegyeinkre sok minden hatással van, ezek közül az egyik az, hogy amikor megszülettünk, éppen milyen nap volt. Valóban meg vannak benned e tulajdonságok? Esetleg a párod születésének napja hogyan befolyásolhatja a leendő kapcsolatotokat? Keresd ki, melyik napon születtél, majd olvasd el a jellemzést magadról, és a jelenlegi vagy jövőbeni párodról!

Tovább »
Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Életünk során számos érzelmi és pszichológiai trauma ér bennünket. Ezek múltunk részei, és tudatosan talán nem is gondolunk rájuk. Ám hatásuk valóságos: a negatív hangulat, az ok nélküli érzelmi kitörések okozói. Olyan cselekvésre sarkalhatnak, melyeket később megbánunk és szégyelljük magunkat. Lehetséges ezeknek a sebeknek a begyógyítása? Igen, még pedig 5 lépésben. 

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép