FÉSZEK

Dekortippek kerti partikhoz

Szerző:
Szabó Anna
Öltöztesd fel a kerti asztalod egy randevúhoz a saját ízlésed szerint. Lehet egzotikus, elegáns, kényelmes, tengerparti. Összeállításunkból megtudhatod, hogyan díszítsd fel megfizethető, ugyanakkor zseniális darabokkal.


Egzotikus teríték

Fejezd ki egzotikus oldalad természetes színekkel és merész kiegészítőkkel! Az alapszínek legyenek a föld színei. A terítő, a szalvéta, a váza és minden más lehet egzotikus mintájú, de maradj a természetes színeknél. A nyár remek alkalom arra, hogy élénk színeket, mintákat használj, legyél bátor, hallgass a megérzéseidre, kísérletezz merészen!

 

Klasszikus teríték

A sárga és a kék klasszikus a nyári teríték színe. Használj kék abroszt és szalvétát, sárga tányérokkal és tálakkal. Egy vázába tegyél csodálatos sárga virágokat vagy egy nagy tálba sok-sok sárga citromot az asztal díszeként.

 

Elegáns teríték

Ha a kertben tartasz bulit, az is lehet elegáns. A kulcs a színekben rejlik. A lényeg, hogy királyi színeket használj, mint a barna, a sötétzöld és ehhez párosíts ezüst étkészletet. Szerezz be pár grandiózus, díszes gyertyatartót és serleget, hogy teljes pompával várd a vendégeket.

 

Strand ihlette teríték

Ha a strandra, tengerpartra gondolsz egyből a kék, a homok és a tört fehér jut eszedbe. Használj élénk kék tányéralátéteket, fehér tányérokkal, de díszítsd minimálisan, hogy a kényelemérzetet megmaradjon, asztaldíszként, halmozz az teríték közepére kisebb-nagyobb tengeri kagylókat.

Ragyogó és briliáns

Ki ne tudná, milyen nagyszerűek lehetnek a különféle összejövetelek, különösen a kerti partik. Ilyenkor könnyedén megfeledkezhetsz a diétádról, mielőtt még annyit mondhatnánk, hogy köszönöm, a krumplit nem kérem. Vannak olyan tányérok, melyekkel könnyedén tarthatod a mértéket, hiszen különböző adagoknak felelnek meg, így elkerülheted, hogy többet egyél a kelleténél.


.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL