SZÓRAKOZÁS

A jó, a rossz és a csúf - sztár(férfi)testek a strandon

Szerző:
Szabó Anna
Néha elcsámcsogunk a színésznők narancsbőrén, ne adj’Isten frizuráján, ruháján vagy legutóbbi szerelmi ügyein… közben a pasikról elfeledkezünk. Pedig aztán ők is szolgáltatnak témát bőven! Használd ki az alkalmat és nézd meg, hogy festenek fürdőruhában!


Hugh Jackman

Hugh Jackman – színész, producer és igazolt nehézfiú – épp a sydney-i strandon mártózott meg a habokban. Az ausztrál színész nagyon elfoglalt az utóbbi időben, éppen ezért igyekszik kilustálkodni magát családi körben, amíg még megteheti - ez a testén egyáltalán nem látszik meg…

 

Richard Gere

Igazi családi vakáció pillanatképe ez. Richard Gere-t ugyanis akkor örökítette meg egy fotós, amikor éppen feleségével és 8 éves fiával vakációzott. Bár a People Magazin többször is a világ legszexisebb pasijának választotta, ma már látszik rajta, hogy inkább az apai feladatokra koncentrál. Talán ezért is van, hogy manapság már inkább hanyagolja a konditermet, helyette napközben a hullámokban lubickol kisfiával.



Barack Obama

Mintha Barack Obama nem lenne már elég népszerű… ezzel a képpel (és testtel) bizonyára szerzett néhány új csodálót. Obama elnök éppen a first ladyvel, Michelle-lel volt vakáció lányaival hosszúhétvégézni a hawaii partokon…



Steve Martin

Kiadós úszás után Steve Martin alig várta, hogy a szárazföldre érjen. A komédiás feleségével, Anne Stringfielddel és legközelebbi barátaival volt vakáción. Boldognak és ellazultnak látszódott a vízben, de amint kiszabadult onnan már elég stresszessé vált az arca. Talán nem szereti, ha a figyelem meztelen felsőtestére irányul?



Matthew McConaughey

Ha az elmúlt évek során nem láttad már párszor Matthew McConaugheyt félmeztelenül valamelyik képen, akkor valószínűleg egy másik bolygón élsz. Ki ne tudná róla, hogy szereti mutogatni magát, és ez így van rendjén. Valósággal szerelmes a mozgásba (és néha az az érzésünk, hogy a saját testébe is), ami meg is látszik kirobbanó formáján.

 

Harry Connick Jr.

Feleségével és három lányával töltött el egy hétvégét St. Bartban Harry Connick Jr. Dolgozik, mint színész, énekes, karitatív munkás… vagyis igazán sokoldalú férfi, de a család és a munka mellett már nem jut ideje sportolásra is. Rajongói mai napig lojálisak is hozzá, de a pocakosodása ellen ők sem tudnak tenni semmit.



Harry herceg

A képen a Mauritius szigetén vakációzó herceg éppen ex-barátnője, Chelsy Davy felé tart. Lehet, hogy ezért mosolyog olyan kajánul. Mindenesetre egy biztos: Harry már nem az az édes rosszcsont kisfiú, akinek megismerte a világ.



Clint Eastwood

Az elmúlt öt évtizedben végig főszerepeket játszhatott Clint Eastwood, ami már önmagában kimagasló teljesítmény a filmtörténelemben. Még mindig jóképű, de már régen nem az a szikár westernhős, akinek megismerhettük, inkább szigorú nagypapa.



Ashton Kutcher

A Demi Moore-ral kötött házassága óta úgy tűnt, Ashton Kutcher inkább a férj- és pótapaszerepben tetszeleg – leszámítva néhány filmet és az MTV-n futó sorozatát. Úgy tűnik azonban most más irányt vesz az élete, és visszatér a filmezéshez. Mindenesetre jó látni, hogy mit sem veszített bájából…






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL