ANGYALISKOLA

A bolygó angyal rítus

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt bármelyik bolygóangyalt segítségül hívnánk, el kell döntenünk, mit is akarunk elérni. Ezután válasszuk ki az adott kívánságunk felett uralkodó angyalt, valamint annak különféle sajátosságait. A szertartást az adott angyal által uralt napon kell végezni.

 

A rítus

Azzal kezdjük, hogy a szertartás előtt huszonnégy órában megtisztulunk. Ezután hintsünk szét sós vizet a segítségül hívás helyszínéül szolgáló helyiségben, hogy minden negatív rezgést eloszlassunk. Néhány darab faszénen égessük az angyalnak tulajdonított illatok keverékét, és sétáljunk körbe vele a szobában. Ez után képzeljünk a szoba köré fénykört. Mindig az óramutató járásának megfelelően mozogjunk, vagyis a rituális terület körül jobbra. Ezután kelet felé helyezzünk el egy sárga gyertyát, dél felé egy zöldet, nyugat felé kéket, és észak felé egy barnát. A rítus végrehajtásakor fontos még, hogy fehér, vagy a segítségül hívott angyalnak megfelelő színű ruha legyen rajtunk. Ezen kívül egy nagy, az angyal színével megegyező ruhadarabon kell állnunk. Amikor minden készen áll, fordulj kelet felé, és szólítsd a kiválasztott angyalt, majd mondd el a kívánságodat. Ismételd meg a kívánságodat mind a négy égtáj felé fordulva. Érezd, ahogy a kör halványul, nyomában pedig a béke érzése marad. Ha végeztél, köszönd meg a segítséget az angyalnak és oltsd el a gyertyákat.
A hét bolygóangyal


1. Mihály
Nap: Vasárnap
Témák: Jólét, pénz, mentális erő, spirituális megvilágosodás, és növekedés
Színe: Sárga, arany
Illatai: Fenyőtömjén, vanília, fahéj

2. Gábriel
Nap: Hétfő
Témák: Megérzések, álmok, rövidebb utazások, változások
Színe: Lila és ezüst
Illatai: kámfor, ilang-ilang, jázmin, eukaliptusz

3. Kamael
Nap: Kedd
Témák: Energia, háborúk, minden emberi nehézség, ellenfelek, ellenségek, harag, pusztítás, sebészet, mágnesesség, akaraterő.
Színe: Vörös
Illatai: Dohány, menta, asa foetida

4. Rafael
Nap: Szerda
Témák: Betegségek és jó egészség, üzletek, papírok, könyvek, szerződések, perek, bírósági ügyek, szomszédok, irodalom
Színe: Narancssárga
Illatai: Ánizs, szantálfa, levendula

5. Szadkiel
Nap: Csütörtök
Témák: Jómód győzelem, hosszú utazások, a terjeszkedés, nagylelkűség, bankok, kölcsönök, végrehajtók, megbízottak, szerencsejáték
Színe: Acélkék
Illatai: Szerecsendió, fenyőgyanta, szegfűszeg

6. Anael
Nap: Péntek
Témák: Szerelem, házasság, művészetek, zene, öröm, szépség, vidámság, táncok, szórakozás, társas összejövetelek
Színe: Smaragdzöld
Illatai: Macskagyökér, szantálfa, fahéj

7. Kassziel
Nap: Szombat
Témák: Időskor, örökség, mezőgazdaság, ingatlan, adósságok, tulajdon, halál, végrendelet
Színe: Fekete vagy tengerkék
Illatai: Mirha, pacsuli, nárdus, kasszia

Ne feledkezzünk meg arról, hogy ezek a tulajdonságok az angyaloknak csak a bolygókhoz kapcsolódó sajátjai. Az asztrológiában a fentiektől különböző angyalok uralhatják a jegyeket. A Kabbalista Életfánál pedig Mihályt társítják a Merkúr szférájához, míg Rafael nevét a Naphoz. Ezeket az összefüggéseket a kabbalista rítusok során veszik figyelembe. Ne zavarjon meg az angyaloknak tulajdonított sajátosságok eltérése a különböző rendszerekben. Minden egyes rítusnak megvannak a maga szabályai, és amíg ezeket követjük, a rítus hatásos lesz.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL