FÉSZEK

Dizájnos nyári lakok

Szerző:
Szabó Anna
Egy nyaraló birtoklása külön mennyei örömforrás a mai világban. A menedékhely, melybe mindig visszavonulhatsz. Éppen ezért érdemes kicsit több időt és energiát szentelni a berendezésére.


Ahhoz, hogy olyan hellyé változzon a nyaraló, ahol valóban szívesen töltöd el az időt, igenis törődnöd kell vele. Ha már megtehetted, hogy megveszed vagy felépíted, akkor áldozz a berendezésére is. A lakberendezés sikerességét pedig abban mérheted le, mennyire vágysz vissza, nem ám csak a hely, hanem a lakrészed miatt. Nem kell végtelenül drága holmikon törnöd a fejedet, néha az is bőven elegendő, ha pihenősen lazára veszed a feladatot, majd kivitelezel néhány frappáns ötletet. Ihletadóként íme néhány igazán mutatós helyiség:

 

Strandolós ebédlő

Egyértelműen a két csikóhal a falakon a meghatározó dizájnelem. Ám a harmóniához a gyönyörű huzattal bevont székek, valamint a hozzájuk tartozó díszpárnák és kellettek.



Szellős nappali

Ha megnézed a képen szereplő bútorokat, sőt kiegészítő tárgyakat is, mindegyik más-más stílusú. Ettől az eklektikától lesz vidám és hangulatos az egész. Ráadásul az egyes darabok – tetézve a fali képpel – jól ötvözik a modern és a klasszikus vonásokat.




Csábító konyha a napos kunyhóban

Valójában, amilyen mutatós, legalább annyira minimalista ez a kis konyha, vagy inkább főzőfülke. Két hangsúlyos darab az ivó majmos kép, valamint a trófea falon. A hangulatot azonban a színekkel érték el.




Plüss fotelek

Gondolj csak bele: milyen jó lehet egy koktéllal a kezedben belesüppedni ezekbe a fotelekbe… miközben a színek hatására már hallod lelki füleiddel a tenger morajlását.




Merész fürdőszoba

Kanárisárgára festeni a fürdőt nagy merészség, de még fehér csíkokat is belevinni… Mindenesetre a kép magáért beszél: a hangulat adott.




Napfürdette vendégszoba

A nagyon leegyszerűsített vendégszobát a vörösre festett faelemek dobják fel, és teszik igazán hangulatossá.






Egy hálószobai kikötő

A színek hűvös érintése vízszintesen a padlásszobát optikailag felnagyították, a takaróval és más kiegészítőkkel pedig igazi kikötői hangulatot teremtettek.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL