2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szólítsd nevén őrangyalodat!

Herceg Petra

Ezúttal egy olyan rítust kapsz a kezedbe, mely segítségével megfejtheted őrangyalod nevét. Ezen túl sokkal személyesebb lesz a viszonyotok, hiszen már a nevén tudod szólítani Őt.

 

Előkészületek

Mivel az angyal hatalmas energiával rendelkező, kozmikus jelenség, a vele való kapcsolatba lépésre mindig tanácsos testileg-lelkileg jól felkészülni. A hatékony használat érdekében a tudattalanból kiáramló minden energiának a lehető legtisztábbnak kell lennie. Ezért ajánlatos, hogy a rítust megelőzően kívül- belül megtisztulnod. Tanácsos megfürödni, és fehérbe öltözni, mivel a fehér az egész színskálát magában foglalja. Tömjén, különösen a fenyőtömjén, és a mirha égetése segít a koncentrálásban, miként a rítus ideje alatt hallgatott lágy, éteri zene is.

A rítus

Őrangyalod nevének megismeréséhez üss fel egy előzetesen kiválasztott könyvet, például a Bibliát, vagy egy lexikont. A rítust arccal keletnek kell végezni, mivel ez a világegyetem pozitív és kreatív erőit jelképezi. Miután kinyitottad a könyvet, csukd be a szemed, és mutatóujjadat helyezd a jobb kezed felé eső első lapra. A közvetlenül az ujjad alatt lévő szó első betűjét írd fel egy sima, fehér lapra. Háromszor, négyszer, vagy ötször ismételd, ahogyan ösztönös megérzésed diktálja. Amennyiben úgy döntöttél, hogy háromszor nyitod ki a könyvet, három betűt fogsz leírni, ha négyszer, akkor négyet, ha ötször, akkor ötöt.

A névalkotás

A lejegyzett betűk többsége mássalhangzó lesz, mivel az ábécében több mássalhangzó van, mint magánhangzó. Amennyiben minden betű mássalhangzó, válassz melléjük bármilyen magánhangzót, ahogyan megérzésed diktálja, és rendezd azokat a mássalhangzók közé. Amennyiben a betűk magánhangzók és mássalhangzók is, megint csak a megérzésed dönti el, teszel –e még hozzájuk magánhangzókat, vagy nem. Miután végeztél, lásd el a betűsort „-el”, vagy „-on” végződéssel, mivel a legtöbb angyalnév ezzel a toldalékkal végződik, például Gábreil, Rafael, Metatron, Szandalfón.
Ha például úgy döntöttél, hogy háromszor nyitod ki a könyvet, és a következő betűket kaptad: H,M,R, akkor dönthetsz úgy, hogy két A és egy I betűt teszel hozzájuk, mégpedig így: Harami. Most adjál hozzá „-el” végződést, és a Haramiel angyalnevet kapod végeredményül. Ez a saját őrangyalod neve, amelyet saját, intuitív képességeden keresztül az angyal mutatott meg neked.

További példák

Dönthetsz úgy is, hogy ötször nyitod ki a könyvet, és ha a leírt betűk például agy alakulnak: DGALU, akkor megteheted, hogy csak egy magánhangzót adsz a betűsorhoz, hogy Digalu legyen belőle, amelyhez hozzátoldod az „-el” végződést, így eredményül a Digaluel nevet kapod. Úgy is határozhatsz, hogy „-el” helyett, „-on végződést alkalmazol, akkor a név Digaluon lesz. Amennyiben négy betűt választasz, legyen ez például ATRZ, adhatsz hozzá I betűt, és „-on” végződést, így Atrizon-t kapsz, vagy „-el” végződést, ez esetben a név Atrizel lesz. Te döntöd el, milyen magánhangzókat választasz, és azokat hová szúrod be, saját megérzésedtől és a saját őrangyalodtól vezérelve, aki ily módon fedi fel előtted nevét. Amikor az angyal neve már ismert, adj hálát az Isteneknek és az angyaloknak, majd fejezd be a szertartást. Most már akármikor hívhatod személyes őrangyalodat, amikor csak szükséged van a segítségére és a védelmére.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket szeretne elrejteni mások elől, és inkább a szebb oldalát mutatni. Tulajdonképpen ezek összessége határoz meg egy személyt, a rossz és a jó tulajdonságai összefonódnak, össze lehet kötni őket, mint egy háromszög pontjait. Melyik háromszög vonz leginkább?

Tovább »
5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

Bizonyított tény, hogy a nők leggyakoribb szőrtelenítési módszere a gyantázás. Azonban ahogy javul a borotválás technológiája, egyre inkább népszerű választássá válik. Most elárulunk néhány hasznos tanácsot, és leleplezünk néhány hamis mítoszt.

Tovább »
Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Ez az orákulum megmutatja, melyik színre szomjazik az aurád, vagyis milyen úton jár a Lelked. A sorsunk folyamatosan változik attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk, és milyen az aktuális energiaszintünk. Mi az, amire igazán vágysz? Mit próbál üzenni a lelked? Nézzük, megtaláljuk-e a logikus magyarázatot arra, hogy „miért pont azt a piros inget veszed fel, valahányszor állásinterjúra mész”!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép