MÁGIA

Földvarázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ha tökéletes eredményeket akarunk elérni, céljainknak és törekvéseinknek szilárd alapon kell nyugodniuk. Bármi, ami ingatag alapra épül, idővel össze fog omlani. Ez a varázslat a négy elem erejét használja, és ezek közül az első a föld. A föld a megalapozottság és a stabilitás eleme.

 

Kellékek

• négyzet alakú, vastag papír,
• zöld vagy barna (földszínű) toll,
• 4 db természetes eredetű kő vagy kavics (kertből, erdőből, tó- vagy tengerpartról)
• 1 db hagyma


A varázslat menete


Válassz egy olyan tervet vagy kapcsolatot, amely komoly megalapozást igényel (ez lehet párkapcsolat, munkahelyi helyzet, anyagiak, egészség, stb.). Helyezd a négyzet alakú papírlapot a földre, és írd rá a tolladdal azt a célt, amit el szeretnél érni. Ezután fordítsd meg a papírt, és középről kiindulva balról jobbra, az óramutató járásának irányában rajzolj rá spirálvonalat, ameddig el nem éred a papír szélét. Miközben a spirált rajzolod, folyamatosan koncentrálj a célodra. Helyezd a kavicsokat (vagy köveket) a papír négy sarkára, a spirál közepére pedig tedd a hagymát.


Képzeld el, hogy a mag spirális irányban kezd csírázni. Ha nem sikerül magad elé idézned ezt a képet, fordulj segítségért a természetanyához. ha úgy érzed, végeztél, szedd össze a köveket és a hagymát, majd temesd el a földbe. Hajtsd össze a papírt egy kis négyszögbe, és rejtsd el egy biztonságos helyre. Várj türelemmel az eredményre!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL