SZÓRAKOZÁS

Top 9 legkevésbé szimpi sztárpár

Szerző:
Szabó Anna
Az Élet írja a legfurcsább forgatókönyvet mindenben, de talán a legdöbbenetesebb fordulatokat a szerelem terén. Persze közvetlen környezetünkben is így van ez, de ha hírességekkel történik meg, még inkább felkapjuk a fejünket.


Drew Barrymore és Tom Green

A szépség és a szörnyeteg meséjének életszerű folytatása – tegyük hozzá nem először és nem utoljára. A pár egy évnyi együttlét után házasodott össze, majd 158 napra rá a férj épp Karácsonykor nyújtotta be válókeresetét „feloldhatatlan ellentétekre” hivatkozva.

 

 

Lyle Lovett és Julia Roberts

A „Micsoda nő” pályája csúcsán ment hozzá a countryénekes Lyle Lovetthez, 1995-ben, majd két évre rá külön váltak útjaik. Mindketten inkább karrierjük ápolását választották, a kapcsolatuk helyett.

 

 

Renee Zellweger és Jim Carrey

A bohóc találkozott a csodaszép vidéki lánnyal, aki épp felfelé tör pályáján. Sajnos Reneének túl sok volt Jim Carrey depressziójából és felbontotta eljegyzésüket.

 

 

Carmen Electra és Dennis Rodman

A Playboy nyuszi és az NBA-sztár nem volt túl szimpatikus egy párként. Ám míg Dennis Rodman Féregnek sikerült ellenszenves imidzsét mára tökélyre fejlesztenie, addig Carmen Electra belopta magát az emberek szívébe…

 

 

Whoopi Goldberg és Ted Danson

Az ő kapcsolatuk hatványozottan megdöbbenésre adott okot Hollywood-szerte. Egyrészt, mert akkoriban még Whoopiról úgy hírlett leszbikus, másrészt, mert Ted Danson kapcsolatukkor fenemód jóképű szívtipró volt.

 

 

Sandra Bullock és Jesse James

Sandar szereti a színjátszást, írást, habfürdőt és az embereket. Jesse imádja a fegyvereket, motorozik miközben összehozza az autókat pornócsillagokkal. A különbségek ellenére ez a valószínűtlen pár 2005-ben házasodott össze és kapcsolatuk az idővel egyre erősebbé válik.

 

 

Jennifer Aniston és John Mayer

Híres-hírhedt Brad Pittől való válása óta kevés férfiembert láthattunk Jennifer Aniston oldalán. Óriási meglepetésre Jent az egyik díjátadóra, a szókimondó szövegeiről ismert zenész, John Mayer kísérte el. Igaz, azóta fel-felröppenek a hírek szakításaikról, majd újra kibéküléseikről.

 

 

Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise az egyik leghíresebb, legbefolyásosabb, legjobban kereső és nem utolsó sorban az egyik legarrogánsabb színész. Katie Holmes addig egy tinisorozatban szerepelt, igaz, a tehetségét sosem kérdőjelezték meg. Ám sokak szerint élete legnagyobb alakítását feleségként nyújtja, ha hinni lehet a szóbeszédnek ez nem más egy szerződéses állásnál.

 

 

Paris Hilton és Benji Madden

A romlott örökösnő és a tetovált rocksztár nagyjából 9 hónapig voltak együtt sülve-főve. Mindenki azt gondolhatta volna, hogy Paris végre lecsillapodott és boldog, ám egy szép napon lencsevégre kapták egy klubban Miamiban, amint exével enyelgett. Madden elég is lett ennyi indok, hogy kiadja Hilton kisasszony útját.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL