MÁGIA

Barangolás a múltban

Szerző:
Szabó Anna
A boszorkányok és varázslók abban különböznek a mezei embertől, hogy ők elfogadják a „másvilágok” létezését, és tudják, hogy ezek azok a helyek, ahol a mágia lakozik. Egyszerű mentális gyakorlatok segítségével azonban te is megnyithatod a tudatodat és növelheted fogékonyságodat.

 

Az ilyen módszerek összpontosítást, türelmet és gyakorlást igényelnek. A legtöbb embernek , aki kapcsolatba akar lépni a mágikus világgal, szüksége van erre. A következő egyszerű gyakorlattal ilyen tudatállapotba kerülhetsz te is.


Kellékek

• 1 füstölőpálca
• 1 gyertya
• Papír és toll (vagy ceruza)


A gyakorlat


Törekedj arra, hogy legalább fél óráig senki ne zavarhasson meg. Helyezkedj el kényelmesen egy széken, vagy a kanapén, majd gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyát. Fontos, hogy egyenes háttal ülj, és a lábad a padlón legyen. Képzeld azt, hogy a füstölő és a gyertya illata békességbe ringat, és láthatatlan szent kört formál körülötted. Csukd be a szemedet, és mélyen, lassan lélegezz. Koncentrálj az ellazulásra, és összpontosíts a légzés ritmusára, egyenletességére.


Most képzeld el azt, hogy egy gyönyörű helyen vagy - ez a hely a számodra legkedvesebb legyen, esetleg képzelheted magad a szabadba is. Addig vizualizálj és koncentrálj erre a helyre, amíg úgy nem érzed, hogy valóban ott vagy. Szívd be a levegőt, érzékeld az illatokat, érintsd meg gondolatban a földet, halld a hangokat, amelyek ezen a helyen a leggyönyörködtetőbbek számodra.

Észre fogod venni, hogy hamarosan megszáll a nyugalom, és megnyílik előtted egy új, varázslatos világ. Nyisd ki a szemedet, és vesd papírra a benyomásaidat, érzéseidet. Ezek a jegyzetek segíteni fognak abban, hogy legközelebb, ha újra végrehajtod ezt a gyakorlatot, könnyebben eljuss ebbe a csodálatos nyugalmi állapotba.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL