SZÓRAKOZÁS

Nagy sztárok - apró szerszámmal

Szerző:
Szabó Anna
„Nem minden arany, ami fénylik!” Kissé elcsépelt, mégis igaz. Sőt, még igazabb, ha a sztárokat vesszük sorjában, akiknek a gatyája mély, nem megrendítő, néha kicsit vicces tartalmat rejt. Bizonyára tettek valamit azért, hogy ébren tartsák a szóbeszédet!

 

15. Ben Affleck

Nyilvánvalóan nem nézték meg az aktját, amikor megválasztották a legszexisebb pasinak a People magazin olvasói. Michael Clark Duncan az Armageddon sztárja ezt nyilatkozta Ben-ról: Hölgyeim, ne utáljanak meg, Ben igazán dögös, de láttam a srácot meztelenül, ember! Engem nem nyűgözött le a látvány egyáltalán.

 

 

14. Shia LaBeouf

Azt nyilatkozta a Playboy-nak, hogy amikor először lefeküdt egy lánnyal, párnát tett alá, hogy jobban menjen a dolog, de nem segített. Beismerte nem rendelkezik óriási méretű szerszámmal, sőt!

 

 

13. Enrique Iglesias

A spanyol énekes élete egyik legnagyobb baklövése volt, amikor bejelentette, hogy a legközelebbi nevével fémjelzett termék az extra kicsi óvszer lesz. Szegény Anna Kournikova!

 

 

12. Colin Ferrall

Férfiasságára legyen mondva, bevallotta, hogy a szerszámával igen nehéz, úgy igazán megdöngetni a csajokat.

 

 

11. Nick Lachey

Amikor Jessica Simpson válófélben volt férjétől és várta, hogy kiköltözzön, kiszivárogtatta, hogy a pasi nem nagyon tud „pakolni”.

 

10. Johnny Knoxville

A Jackass mániákus felfedte csupasz valóját és azzal kommentálta a látottakat, hogy az ő férfiassága a fészekben lapuló tojásra hasonlít.

 

 

9. Jude Law

Lesifotósok lencsevégen kapták a szépfiút miközben fürdőalsót váltott a francia tengerparton. És ezt mondták: Ő nem Tommy Lee, az tuti! És éppen ezért nem kéne nyilvánosan vetkőznie.

 

 

8. Daniel Craig

James Bond akkor is szexi lenne, ha Isten kis hímvesszővel áldottam meg? Talán. Daniel Craig pénisz dublőrt vetett be a szexjelenetek forgatásánál. Valamit el akar rejteni, Mr. Craig?

 

 

7. Howard Stern

A média önjelölt királya mikropénisszel rendelkezik. Valószínűleg ha jobban megnéznénk egy nagyobb clitoris-ra hasonlítana.

 

 

6. Fred Durst

A Limp Bizkit énekeséről nyilvánosságra került videón egyértelműen látszanak a „hiányosságok”. Az énekes be is perelte a csatornát, de ez nem kárpótolhatja.

 

 

5. Arnold Schwarzenegger

Nem mondhatjuk rá, hogy kis ember, de valószínűleg hatalmas izmait kis péniszmérete kompenzálására dolgozta ekkorára. Egyszer ezt nyilatkozta: „az izmokat lehet tornával növelni, a péniszedet nem, ez tuti!”

 

 

4. Ashton Kutcher

Amikor elkezdett Demi Moore-ral randizni, ezt mondhatták egymásnak:
Ashton: a kor nem számít.
Demi: ahogy a méret sem.
Vagy elmondták az igazat? Kétlem!

 

 

3. Eminem

A rappernek nagy feje van és körülbelül itt meg is állhatunk. Volt neje szerint nemcsak kis kukaca van, de az ágyban is pocsék.

 


2. Dustin Diamond

Valaki meglepődne, ha ezzel, mint mutatvánnyal lépne fel?

 

 

1. Daniel Radcliffe

Amikor a Harry Potter sztárja meztelenül állt a nagyérdemű elé, a pénisze akkorára zsugorodott össze, mint egy hörcsögé. Csak Isten tudja, hogy nézett ki előtte.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL