SZÁMMISZTIKA

A negatív minták elengedése

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek van olyan viselkedés zavara, amely negatívan hat életére. Nagyon nehéz ezt beismerni, vagy szembesülni vele, de ha elkötelezted magad a fejlődés és a változás mellett, ez egy jó irány a személyiségfejlődéshez.

 

Többnyire nem vesszük észre rejtett negatív mintánkat. Majd egyszer csak találkozunk valakivel, vagy valamivel, ami rájuk ébreszt, és arra sarkall, hogy változtassunk rajta. Sokszor tagadás formájában védekezünk az igazsággal szemben. Ez egy tipikus zsákutca, amely a fejlődés útjában áll. Azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk és nem azért, hogy a homokba dugjuk a fejünket. A most következő információk segítségedre lesznek abban, hogy személyes fejlődésed érdekében merre lépj tovább.

Így számold ki

Három számot kell alapul venni:

1. Az életszámot (születési év+hónap+nap),

2. A nevedben megjelenő domináns számot (amelyikből a legtöbb van), vagy ha ilyen nincs, mert harmonikusan oszlanak meg a számok a nevedben, akkor a vezetéknév kezdőbetűjének számát írd fel,


3. Az önmegvalósult személyiség számot.


Példa

Vas
4+1+1= 6

Vera
4+5+9+1 = 19 Egyszerűsítsd: 1+9=10, azaz 1
Az önmegvalósult szám tehát: 6-1, azaz 5.

A fenti három számhoz tartozó negatív minták vonatkoznak rád. Lehet, hogy három különböző számot kapsz, de az is előfordulhat, hogy kettő, esetleg mindhárom megegyezik.

Kattints a saját számodra!

 

    

   

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL