SZÉPSÉG

Körömlakk körkép

Szerző:
Szabó Anna
Idén nyáron igazán kitombolhatod magad, már ami a körmök lakkozását illeti: váltogathatod a vagány, a romantikus, és a futurisztikus stílust kedvedre. Ahogy hangulatod, bőrszíned vagy egyéniséged éppen megkívánja!


A korábbi hónapok füstös színét felváltó élénk színkavalkád a körmökön is jól mutatnak. Éppúgy pompáznak, mint a ruháid. És, hogy mi szerint válassz?

aradhatsz a jól bevált „ruhához passzoló” körömszín irányelvnél, de ha igazán divatos akarsz lenni, akkor a kiegészítőiddel harmonizáló árnyalatok jöhetnek csak szóba.

Mivel a színpaletta idén óriási, könnyen megoldható a dolog. Festésre felkészülni! Elő a rózsaszínnel, a kékkel, a naranccsal! Ezekhez igazán bátornak kell lenned, de megéri mivel a lebarnult bőrt nagyon jól kiemelik. Azért hivatalos alkalmakkor – mint például egy tárgyalás – ne ezt a színt válaszd. Inkább fesd ki a körmeidet az újra hódító körútjára induló natúr színek egyikével.

 

Egy csepp romantika

Szerelmes vagy, ugye? Ha másba nem a nyárba biztosan, amikor ilyen szép színekkel kacérkodsz. Válassz gyorsan száradó körömlakkot, hogy minél hamarabb a kedveseddel lehess!

 Jobbról balra:
1. Avon Color Trend „Color me Pretty”, ára: 700,- Ft
2. Esteé Lauder, ára: 4.400,- Ft
3. Collistar, ára: 3.900,- Ft
4. Calvin Klein, ára: 5.900,- Ft
5. Lancome Vernis, ára: 5.500,-  Ft

 

Ezt vállald be! Megéri

Először talán vadnak hat majd némelyik szín a következő összeállításban, de egyszer élünk. Nem igaz?

Jobbról balra:
1. OPI, ára: 1.400,- Ft
2. Bourjois, ára: 4.200,- Ft
3. Chanel, ára: 5.600,- Ft
4. Esteé Lauder, ára: 4.400,- Ft
5. OPI, ára: 1.400,- Ft
6. Givenchy, ára: 6.200,- Ft
7. Dior, ára: 7.200,- Ft
 

 

A Mi szívünk a pirosért dobog

Ám, ha ragaszkodsz jól bevált piros lakkodhoz, akkor se keseredj el. Tartja magát idén is, sőt, narancsos és terrakotta árnyalatai kifejezetten divatosak. A fekete azonban már lecsengőben van, inkább a fekete meggyet idéző vörösek a divatosak. Nagyvilági dámáknak – nem csak különleges alkalmakra – szinte kötelező kipróbálni.

  Jobbról balra:
1. OPI, ára: 1.400,- Ft
2. Avon, ára: 700,- Ft
3. Dior, ára: 7.200,- Ft
4. Chanel, ára: 5.600,- Ft
5. Calvin Klein, ára: 5.900,- Ft

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL