ANGYALISKOLA

A bolygórácsok

Szerző:
Szabó Anna
A Bolygórácsot az Ognim felügyeli: ellenőrzik és aktiválják az elektromágneses tevékenységet, mely körülveszi a bolygónkat. Az elsődleges háló az „A” rács, vagy Mesterrács. Ez a bolygó megalkotása óta a helyén van, ez képezi a bolygó evolúciós tervrajzát.

 

A második rács általában ismertebb az emberek számára. Ez a háló foglalja magába a bolygó csakrarendszerét. Hívhatjuk ”B” rácsnak. Ebből a hálóból árad szét a ley vonalak szövedéke, amely a bolygót körülfogva a főbb energiaközpontokat, vagy más néven örvényeket összekapcsolja. Ezek a ley vonalak energiaösvények, amelyek a bolygó lüktetését a középpontokba vezetik. Ezek az örvényközpontok különböző méretűek lehetnek, kisebb, vagy nagyobb kupolaként jelennek meg. Az örvények kisugárzása is eltérő lehet, attól függően, hogy működnek, vagy nem. Ha igen, akkor kibomló energiát lehet érzékelni felőlük, amely leginkább egy fényforrásra hasonlít.

Az energiaközpontok örvényei

A régi örvények, mint például a Shasta-hegy és a Glastonbury óriási energia és fókuszváltáson mennek keresztül. Céljuk alapvetően megváltozik. Bizonyos örvényekre a megtisztulás és átrendeződés hosszú, szunnyadással töltött periódusa vár. Ez olyasmi, mintha őrségváltás menne végbe a bolygó örvényei között. Átadják egymásnak a stafétabotot…
Folyamatosan aktiválódnak új örvények is. Minden ilyen helynek van egy különös funkciója, amit be kell tölteni az Egység szolgálatában. Néhányuk, mint például az arizónai Sedona többszörös örvényei, már jól ismert zarándok zarándokhelyekké váltak. Másokat csak kevesen vesznek észre. Minden külső örvénynek vagy szent energiájú helynek van egy belső, rejtett megfelelője. Ezek általában a külső fókusz közelében helyezkednek el, de néhány esetben földrajzilag igen távol lehetnek. A rejtett örvények csendesebbek és tisztábbak, mélyebb a fókuszuk, mint a látványos külső energiaközpontoknak. Sok népszerű örvényt túlterhelnek finomítatlan fizikai energiával, amely megnehezíti az összeszedettebb energiacserét.

Szent helyek

Figyelj a gyönyörű, szent helyekre. Néhányuk, bár csak kevesen veszik észre őket, nagyon fontos rejtett örvények lehetnek, amelynek tiszteletre és védelemre van szükségük, és arra, hogy titokban maradjon hollétük. Ez is a Földnek tett szent, angyali fogadalmunk része. Habár a „B” rács örvényei jelenleg változnak és eltolódhatnak, van néhány olyan hely, ahol az „A” és a „B” rács együttállása megvalósul. Így keletkeznek a Mesterrács örvényei. Ezek mindig az egész bolygóra kiterjedő jelentőségű helyszínek. Az egyik nyilvánvalóan a gizai nagy piramisoknál helyezkedik el, Egyiptomban. Egy másik Új-Zéland déli szigetén található. Ez a Mesterháló 1990-ben lépett működésbe. Mások hamarosan aktiválódnak, ahogy egyes „B” rácsok leállnak, és mások veszik át a helyüket. Néhányuk remekül összehangolódik majd a Mesterrács örvényeivel. A legérdekesebb az lesz, hol helyezkednek majd el ezek az új Mesterrács örvények. A bolygót körülvevő harmadik, „C” rács, egy védőháló, amelyet 1986-ban vontak a Föld köré, amikor egy párhuzamos dimenzióban folyó háború felszakította „B” rácsot. Ez a rács dupla x szerkezetű, és a „B” rács helyreállításáig jelölték ki védőfeladatát.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL