MÁGIA

Bűvöld el önmagad!

Szerző:
Szabó Anna
Az antik Görögországban a különböző templomok bejárata fölött – beleértve a delphoi jóshelyet is -, a következő felirat állt: „Ismerd meg önmagad”. Ezzel a mondással neki is kezdhetsz a varázslathoz, mely felszínre hozza belső erőidet.

 

Gondold végig eddigi sikereidet és kudarcaidat egyaránt. Ezekről a dolgokról csak te tudsz, és azt, hogyan javíthatsz az életminőségeden. A folyamat némi türelmet igényel és persze teljes őszinteséget, de hidd el, az eredmény minden fáradságot megér.


Kellékek

• 1 zöld gyertya,
• 1 nem régiben készült fotó rólad,
• Papír, ceruza (vagy toll),
• 1 piros boríték.


A varázslat menete


Gyújtsd meg a gyertyát, és annak fényénél figyeld meg alaposan a rólad készült fotót. A lényeg, hogy kontaktust teremthess önmagaddal, illetve a képmásoddal. Ha sikerült, fogd a papírlapot, és hajtsd félbe hosszában. A bal oldalára írd fel azokat a dolgokat, amelyeket életed folyamán meg szerettél volna valósítani, és azt is, hogy sikerrel jártál-e, vagy kudarcba fulladtak próbálkozásaid. A papírlap jobb oldalára pedig írj egy listát a kudarcaidról, és azok lehetséges okairól.

Amikor úgy érzed, hogy elkészültél a teljes listával, meséld el a fényképednek, hogy balsikereid ellenére tulajdonképpen igenis jól végezted a dolgaidat. A lényeg, hogy határozott légy. Végül válassz ki egy meg nem valósult célt, és ünnepélyesen ígért meg magadnak, hogy haladéktalanul megteszed a lépéseket annak érdekében, hogy végre elérd és megvalósulhasson. Oltsd el a gyertyát, helyezd a fényképet a papírlapra, és hajtsd össze, majd tedd bele a piros borítékba. Dugd el valahova legalább egy hónapra. Ha szükséges, ismételd meg többször ezt az eljárást.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL