ANGYALISKOLA

Az Ognim testvériség

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon nagy különbség van az úgynevezett csillagenergia és az űrenergia között. A csillagenergiák a Fény magasabb dimenziójú birodalmaiból áradnak ki, messze a megosztottság illúzióin túl. Ilyen energiákkal rendelkezik az Ognim testvériség is.

 

Amikor a csillaglények azt szeretnék, hogy számunkra is észlelhetők legyenek, összesűrítik Fénytestüket. Igazi formájuk ugyanis kiterjedt fényesszencia. Nincsen szükségük rá, és nem is vágynak rá, hogy fizikailag megjelenjenek ezen a bolygón. Úgy döntöttek, hogy a tudatosság magasabb frekvenciáján maradnak, hogy egy sokkal nagyobb mértékű dolgon munkálkodjanak, nagyobbon, mint amit jelenleg el tudunk képzelni. Csillagtestvérek milliói léteznek a magasabb frekvenciájú oktávokon, égi üregekben. Ezek az égi üregek tojás alakú buborékokként képzelhetők el az űrben. Egészen különböző régi tradíciók, mint például a buddhisták, inkák, hopi indiánok legendáiban és próféciáiban is előfordulnak csillaglények. Csillagszülöttként mély rokonság fűz össze minket ezekkel a csillagtestvérekkel. Olyanok ők nekünk, mint egy nagy család.


Az egyik közülük az Ognim testvériség. Az ognim, tibeti szó, amelyet úgy fordítunk, hogy nem-lenti, nem visszatérő. Ez azt jelenti, hogy mivel elérték csillagtudatuk jelenlegi szintjét, többé nincs szükségük arra, hogy a fizikai világban újjászülessenek, hacsak nem akarnak. Azokban a ritka esetekben, amikor ez mégis megtörténik, bodhiszattvák lehetnek, olyanok, akik mély könyörületből öltöttek testet azért, hogy az emberiség megosztottságból való megszabadulását és megvilágosodását szolgálják.

Ők őrzik az arany sugár hálót

Az Ognim Testvériség különösen fontos, mert ők a galaxist pozícióban tartó arany sugár hálójának őrzői. Csillagrendszereikben több hozzáférési szint is van. Az első az Ognim csarnokaiban, ezek fehér gyertyákkal teli barlangokban találhatók. Nyújtott, mély kántálás tölti meg a levegőt, és fehér ruhás alakok ülnek csendes elkötelezettségben. A középső szint kisebb, a csillagos égre néző ablakú barlangokban fedezhető fel. Itt kevesebb lény van, és még csendesebbek. Ők tanításaikat már nem tudják szavakkal, vagy gondolatátvitellel átadni, csak közvetlen, személyes tapasztalat módján érthetők. Ahhoz, hogy belépjünk az Ognim felsőbb szintjére, számos beavatáson kell keresztülmennünk, melyek során lényünk minden korábbi kötöttségtől és behatároltságtól megszabadul. Amikor ez megtörtént, mi is Ognimmá válhatunk.

Te is találkozhatsz velük

Ezek a csillaglények nem utaznak csillaghajókon. Párhozamos létező dimenziókban élnek, amelyek az idő és tér kontinuumán kívül léteznek. Ha egyszer felvettük velük a kapcsolatot, bármikor beléphetünk a szférájukba, mivel egy részünk mindig is ott lakozott. Ne feledd, hogy csillagtestvéreinknek nincs szükségük arra, hogy megtestesüljenek, meglátogassanak minket, vagy csillaghajón utazzanak. Ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljenek velünk, nem kell semmiféle különös erőfeszítést tennünk. Mindig jelen vannak, és bármikor szabadon eljuthatunk hozzájuk, ha ráhangolódunk frekvenciájukra. A velük való kapcsolat elősegíti lényünk átalakítását.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL