SZÉPSÉG

Önbarnító körkép

Szerző:
Szabó Anna
A boltok polcain ott sorakoznak a nyári ruhák, a topok, a rövidnadrágok, de te még mindig inkább hosszú, lenge darabokban jársz? Ha sápadt bőröd miatt teszed ezt, ne csüggedj! Biztosan találsz kedvedre, s bőrödnek megfelelő önbarnítót.


Nagy valószínűséggel nemcsak mi, a Női Portálnál gondoljuk úgy, hogy bőrünket inkább óvnánk a naptól és a szoláriumtól. Azonban még mi is vágyunk a napsütötte ragyogásra, hisz rajtunk is jobban mutatnak a megrövidül szerkók, ha „van egy kis színünk”.

Felkutattuk hát a legjobb önbarnítókat, melyek garantáltan nem varázsolnak belőled zebramintás csoki amazont!


 

 

Estée Lauder Bronze Goddess Self-tan

 

Egy nagyon finom textúrájú krém, mely segíti az érzékeny arcbőrre való felvitelt. Könnyű, tejes lotion, hogy még természetesebbnek hasson barnaságod, mint valaha. Próbáld ki úgy, hogy lefekvés előtt egyenletesen felviszed a bőrödre. Reggel pedig, akár arckrém helyett (vagy mellett) is használhatod.

 

Avon beBronze

 

Az Avon Önbarnító lotiont világos és enyhén barna bőrtípusra ajánlják. Közepesen sötét árnyalatú barnaságot biztosít, hidratálja és kisimítja a bőrt, gyógynövénykivonatokban gazdag, ráadásul egyszerre feszesíti és tonizálja bőrödet…

Az arcodra használj külön, 6 faktoros önbarnítót, amely természetes barna bőrszínt nyújt, könnyedén felvihető, hosszútávon hidratálja és egyenletessé teszi bőrödet, valamint extra adag vitaminnal látja el.

 

Dove Summer Glow csillámló összetevővel

 

Az egyik legkedveltebb önbarnító, vagy még inkább önbarnító hatású testápoló. Népszerűsége pont abban rejlik, hogy fokozatosan teremti meg a barnaságot. Ráadásként pedig gondoskodik arról is, hogy ragyogj!

 

Clinique zselés önbarnító arcra

 

Igazi, izzó bronzost színt kaphatsz ettől a (nem zsíros) krém-géltől. Mivel olajmentes, egyrészt nagyon gyorsan megszárad, másrészt nem tömíti el a pórusaidat – vagyis nem kell attól tartanod, hogy hetyke mitesszerek tarkítják majd arcodat, amit ugye a nyári napsugarak még ki is emelnek. Annak ellenére, hogy sima arctisztítóval le tudod mosni, még sem tudod leizzadni, hanem meglehetősen tartós. Kapható lotion formában is, ami bár talán egy kicsit zsírosabb, viszont fokozatosan hozza létre bőröd természetes barnaságát.

 

Dior Bronze

 

Igaz, hogy nem éppen középkategóriás márka, de ez nemcsak az árára, hanem a minőségére is igaz. Hiányzik belőle ugyanis az a jellegzetes „önbarnító szag”, ami sok terméknél érezhető. Akkor sem hibázhatsz nagyot vele, ha nem szereted magad órákig kenegetni, mivel pillanatok alatt felszívódik, mindenféle narancsos árnyalat nélkül.

Útmutató az önbarnításhoz


A barna bőrszín ragyogó, magabiztosságot sugalló. De miért is tennénk ki bőrünket a napsugarak káros hatásának, vagy kockáztatnánk egészségünket a szoláriumban, ha az önbarnítás tízparancsolatát követve otthon is profin barnulhatunk?
Tovább >>

 

.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL