GASZTRO

Fehércsokoládé-fagylalt

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

5 dl tej
1,2 dl tejszín
1 evőkanál tejpor
140 g cukor
5 tojássárgája
175 g darabolt fehércsokoládé

Elkészítése:

Egy edényben forraljuk fel a tejet, a tejszínt, a tejport és a cukor felét. Kifehéredésig verjük fel egy tálban a tojássárgákat a cukor másik felével. Öntsünk rá egy kis tejet. Töltsük át egy edénybe és főzzük kis lángon, keverve, amíg a krém be nem vonja a keverőkanalat. Adjuk hozzá a fehércsokoládét. Keverjük össze és hagyjuk kihűlni. Tegyük a fagyasztóba 2 órára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL