ANGYALISKOLA

Csillagnemzettségek

Szerző:
Szabó Anna
A Csillagnemzettség származásunk állomásait mutatja meg a Forrástól és vissza. Azt jelzi, hogy az egység ragyogó Csillagának melyik arany sugarából származunk.

 

Ez hasonló ahhoz, ahogy a földi vezetéknevek utalnak a családfánkra, csak ebben az esetben Csillagunk arany sugaráról van szó. A csillagnemzettség neve az arany sugárban lévő egybeolvadt esszenciák területére utal, ezért sok hasonló név van. Az egybeolvadt esszencia területén van egy átfedési terület, ahol sok egyéni sugár egyesül. Minden egyes átfedési terület, különböző csillagnemzettséget jelöl. Azt is kiolvashatjuk belőlük, hogy réges-régen nagymértékű szétforgácsolódás történt, amikor Csillagunk felrobbant. Akivel tehát egy csillagnemzetségbe tartozol, azzal tetted meg csillagtöredékként utad első részét, mivel az volt a nemzetségek kialakulásának első szakasza.

Az Angyali név utal a csillagnemzettségre

Majdnem mindig több átfedési terület van. Képzelj el egy csillagot, amelynek sugarai úgy fedik egymást, mint egy virág szirmai. Egy virág szirmai pedig mindig két helyen, mindkét oldalon fedik egymást. Egy sokdimenziós csillag „szirmai” pedig ennél jóval több helyen érintkeznek. A sugarak nem csak az oldalukon, hanem a tetejükön, és az alsó részükön is átfedésbe kerülnek más sugarakkal. Ne feledd, minden egyes átfedés az egybeolvadt esszencia területét jelenti. Minden ilyen terület eónokkal ezelőtt történt csillagtöredék-összeolvadás eredménye.


A felsőbb cél, hogy visszatérjünk az egységbe, vagyis hazajussunk. Ezt csillagtöredékeink egyesítésével és eredeti egységünk visszaállításával tehetjük meg. Ahhoz, hogy újra egyesítsük csillagunkat, a hozzánk legközelebb eső darabokkal kell kezdeni. Ahhoz, hogy hazajuthassunk, követni kell lábnyomainkat visszafelé, ehhez pedig emlékeznünk kell arra, hogy kerültünk ide. Ez a folyamat már megkezdődött, amikor egyesültünk a Szoláris Arany Angyalunkkal. És mi volt azelőtt, hogy egyéni tudattal rendelkező angyalokká váltunk? Apró csillagtöredékek voltunk. De még legkisebb szilánkként is kapcsolatban álltunk csillagcsaládunkkal egy szívben. Ahhoz, hogy fellépjünk a csillagokhoz vezető lépcsőre, egyesítjük csillagtöredékeinket, és az egység mind nagyobb csoportjaiba olvasztjuk csillagcsaládjainkat. Amikor mindenki felismeri belső egységét, akkor végre hazaérhetünk. Összeragasztottuk csillagunkat, a csillagot, amely mi vagyunk. És természetesen a szeretet a ragasztóanyag, amit használunk.

A hazafelé vezető út

A hazafelé vezető úton igen fontos lépés, hogy megismerjük csillagnemzetségünket. Ezért nagyon hasznos lehet, ha összegyűlünk, és kifejezzük egyesült jelenlétünket. Van, aki meglehetősen hétköznapi csillagnemzettséghez tartozik, mint a Solara. Ebbe nem csak más Solarák tartoznak bele, a családfa magába foglalhatja az összes Solanát, Solast, Solayust stb. Az Antara vonal is igen kiterjedt. Ez magában foglalhatja az Antara minden lehetséges variációját, az Antart, Antariont, Ant stb. Akinek neve Itar, annak családfája átfedésben van az Antar vonallal, az Istar név pedig, mind az Itart, mind az Antar nemzettséggel kapcsolatban áll. Ahogy már korábban is mondtam, nagyon sokat tanulhatunk Angyali nevünkből. Folyamatosan új csillagnemzettséget fedezünk fel. Ezért jó összejönni, mert sokat tanulhatunk egymástól. Az ismeretlen határainak úttörői vagyunk. Angyali neveink megmutatják csillagnemzettségünket, amely nem más, mint a hazafelé vezető ösvény. Utazzunk együtt, és térjünk vissza az Egybe!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL