FÉSZEK

Top 10 dekor ötlet a hálóba - Nem csak a jó alvásért!

Szerző:
Szabó Anna
Egy ágy, egy párna és egy takaró. Sokan beérik ennyivel, pedig nem kellene. Érezd jól magad a hálóban is, hisz mielőtt lehunyod a szemed, itt töltöd el az utolsó pillanatokat, majd miután felébredtél az elsőket is. Ötleteink olcsók és praktikusak!

Használj hangsúlyos színeket!

A babakék csokoládébarnával kombinálva egyszerre vidám, megnyugtató és mégis meghitt hatást kelt. A nagy robusztus minták színe a párnán visszaköszön a vastag képkereteken, az alapszín pedig a falén.


 

Buja vonalak a vásznon

Pamutlepedő, szaténpaplan… csíkok és minták, dúsan és erotikusan.




Mixelj!

A modern az ódivatúval nagyon jól megfér egymás mellett. Tegyél az éjjeliszekrényedre egyedi antik lámpát, de a praktikusság végett a pohár vízről se feledkezz meg.



Rejtegetés

Na nem kincs-, sokkal inkább rendetlenség eltüntetésére ideálisak ezek a dobozok. Pakolhatsz bele a szennyest, újságot, vagy bármi mást, ahogy kedved tartja.




Állítsd a helyére

Bár az éjjeli szekrényedről nem hiányozhatnak az olyan klasszikus darabok, mint a lámpa vagy az óra, de az ébredésed is jobb minőségű lesz, ha az első pillanatokban egy kis váza virág fogad.




A jó ellátásért

A tárolása nem célszerű a hálóban, de a használata nagyon is. Egy pohár gőzölgő ital, egy jó újság – tedd tálcára, vidd be a hálóba, majd egész hétvégén ne is bújj ki az ágyból!




Lágy lépések

Mint egy finom pihe-puha plüsspokróc úgy melegíti ébredéskor a lábadat ez a pár mamuszpapucs.




Raktározás a maximumon

Ha nincs ágyneműtartód, használj erre a célra nagyobb kosarakat, így elkerülheted a felfordulás keltette hatást.




Lakáskultúra a kényelemért

Nagy hálószobákban elfér az ülő alkalmatosság, benne a díszpárna és a takaró. Mindezt azokért a pillanatokért, amikor el akarsz vonulni a világ elől a saját kis kuckódba.




Használd a családi ékszert

Ha nagyszüleid, szüleid hagyatékában akad néhány szívednek kedves, formás darab, ne félj őket kitenni a hálószobádban egy polcra.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL