UTAZÁS

4 romantikus úticél szerelmeseknek

Szerző:
Szabó Anna
Nap, mint nap ugyanazt a rutint élitek meg a pároddal együtt. Munka, bevásárlás, főzés, (néha jut egy kis idő a szerelemre). Nem számít, hogy mennyire szeretitek egymást, akkor is monotonná válnak napjaitok. Lehet, hogy egy kis romantikára volna szükség? Mutatunk négy utat a meneküléshez.

 

1. A szerelem hajója -Ruby Princess


Az igazi, hamisítatlan szerelemhajó. Azt a bizonyos sorozatot is ezen a csodálatos luxushajón, a Ruby Princessen forgatták, vagyis ennek a másán. Mindenki, aki már járt ezen a hajón csak azt hangoztatta, hogy a hajó atmoszférája lenyűgöző, teljes nyugalom és kikapcsolódás vár mindenkit. Kellemes vacsorát költhettek el a hajó fedélzetén, vagy a saját kabinotok balkonján, ha nem vágytok idegen társaságára, megnézhettek egy romantikus filmet a csillagos ég alatt. Minden a szerelmesek körül forog, a romantika tehát garantált.


2. Vizi paradicsom - Atlantic City


Ha szerettek hazardírozni, ha nem, a Water Club tökéletes helyszíne egy kis romantikának. Igénybe vehetitek a csodálatos és káprázatos medencéket, koktélokat szürcsölhettek, és különböző masszázsra jelentkezhettek be. Mindenkinek figyelmébe ajánljuk a forró köves masszázst, ami szuper aromaterápiát is tartalmaz egyben, melyet egy kellemes „áztatás” követ záró akkordként.


3. San Diego napsugarai -L'Auberge Del Mar Hotel


Mókázz és játssz a napsütötte kaliforniai tengerparton. Szállj meg ebben a luxusszállóban a La Jolla és San Diego határán. Hotel a hotelben, több benti és egy csodálatos kinti medence várja a vendégeket. A szobák kifogástalanok és gyógyvízzel töltött a külső medence. Szóval, ha nincs kedvetek lemenni a partra, akkor sem fogtok unatkozni, ha szobában maradtok, mert mindegyik olyan, mint maga a mennyország. Valóságos földi paradicsom.


4. Nem jön össze? - az Otthon kényelme


Bármennyire is szeretnénk, nem mindig tudunk kiszakadni a hétköznapokból, főleg a válság idején, minden kicsit döcögősebb. Tudod, ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez címen, vidd haza a romantikát. Nincs más dolgotok, mint élvezni egymás társaságát és nem csak úgy „lenni” egymás mellett. Először is: kapcsold ki a TV-ét! Semmi munka, csak magatokkal foglalkozzatok. Szerezzetek be már isteni masszázsolajat, egy doboz csokoládét, és töltsetek le jó pár romantikus számot. Mi kell még a kényeztetéshez?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL