ANGYALISKOLA

A csillaghangolás

Szerző:
Szabó Anna
Az egyensúly és a hatalom titka a Csillagunkkal való közvetlen kapcsolat. Ezért igen fontos, hogy emlékezzünk a Nagy Fehér Csillagra, amely mindig közvetlenül fölöttünk van.

 

Ameddig arany sugarában maradunk, közvetlen összeköttetésben állunk az Eggyel. Van egy csodálatos folyamat, amely során újra össze tudunk kapcsolódni Csillagunkkal, ez a csillaghangolás. Ez az eljárás erősen összekapcsolja fénytestünket fizikai testünkkel.

A csillag meditáció

Először érdemes egy kicsit megnyújtani és megmozgatni izmaidat, hogy érezd tested elevenségét. Most lélegezz mélyeket, és miközben kifújod a levegőt, engedd el aggodalmaidat és gondjaidat. Gondolj közben a fölötted lévő csillagra, és érezd, ahogy fénye kigyúl. Ahogy egyre ragyogóbbá válik, arany fénye hullámban fog elárasztani téged. Lélegezd be a fölötted lévő csillag aranyfényét, majd gyengéden fújd ki az arany fény ködfátylát. Aztán nyúlj ki a csillag felé, és az lassan egy arany fénygömböt bocsát majd a tenyeredbe. Tedd a gömböt óvatosan a fejed tetejére. Itt csodálatos arany koronává fog kinyílni. Ez a korona csak hozzád tartozik, és Isteni Örökségedet szimbolizálja. Most nyúlj ki újra a csillag felé. Ez alkalommal folyékony kristályos fényáradat érkezik majd, amely ezernyi apró arany csillagból áll. Ez a csillagokkal teli folyékony fény koronád közepén lép be a testedbe. Töltsd ezt a fényt a fejedbe, és érezd, hogyan gyógyítanak meg és aktiválnak újra azok az apró csillagok. Töltsd meg vele a nyakad is, különösen a hátsó részét, ahol a szív megoldatlan bánatai felgyűlnek.

Aktiváld fénytestedet

Ezután hívj magadba még több kristályos, folyékony, apró arany csillagokkal teli fényt és vezesd a fejeden, nyakadon, válladon át a bal karodba, egészen az ujjbegyekig. Most ismételd meg a folyamatot a jobb oldaladon is: hozd le a fényt a fölötted lévő csillagból fejeden, nyakadon, válladon keresztül egészen az ujjaid végéig. Hamarosan sokkal könnyebbnek fogod érezni mindkét karodat. Pihenj meg egy percre, mielőtt folytatod a kristályos csillagfény belélegzését. Aztán hozd le a fényt a felsőtestedbe, egészen a derekadig. Érezni fogod, ahogyan a csillagok benned egy gyönyörű arany virággá változnak át, amely teljes pompájában kibontakozik benned. Folytasd tovább a csillagfény belélegzését egészen a gyökér csakrádig. Minden beteg területnek szentelj különös figyelmet. Már csak a lábaid feltöltése van hátra. Vidd végig a csillagfényt mindkét lábadon egészen az ujjaid hegyéig. A tested csillagfénnyel való feltöltése ezennel befejeződött, azonban még nem végeztünk.

Alkoss fényszárnyakat

Hozz le a csillagból egy fénygömböt, és helyezd a hátad közepére, a lapockáid közé. Ez a szárnyterület, itt tudunk engedélyt adni szárnyainknak, hogy növekedjenek. Belégzéskor hozd az arany csillagokat a hátadba, kilégzéskor bontsd ki szárnyaidat teljesen. Érezd a kitárt fényszárnyaid szabadságát. Hát nem csodálatos? Most, hogy aktiváltad fénytestedet, és megerősítetted a kapcsolatot az Eggyel, sokkal több mindent megtehetsz. Egyszerűen csak kövesd a belső hangodat, hiszen csillag-szülöttnek lenni erről szól. Ha úgy érzed, fogytán az energiád, ide bármikor visszatérhetsz, és újra elvégezheted a csillag meditációt. Egyszerűen csak nyúlj fel a mindig feletted lévő arany csillaghoz, és lélegezz be annyi kristályos, folyékony fényt, amennyire csak szükséged van. Most már közvetlen összeköttetésben állsz vele, csak emlékezned kell rá, hogy ott van, és a rendelkezésedre áll a csillagforrás.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL