2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A csillaghangolás

Herceg Petra

Az egyensúly és a hatalom titka a Csillagunkkal való közvetlen kapcsolat. Ezért igen fontos, hogy emlékezzünk a Nagy Fehér Csillagra, amely mindig közvetlenül fölöttünk van.

 

Ameddig arany sugarában maradunk, közvetlen összeköttetésben állunk az Eggyel. Van egy csodálatos folyamat, amely során újra össze tudunk kapcsolódni Csillagunkkal, ez a csillaghangolás. Ez az eljárás erősen összekapcsolja fénytestünket fizikai testünkkel.

A csillag meditáció

Először érdemes egy kicsit megnyújtani és megmozgatni izmaidat, hogy érezd tested elevenségét. Most lélegezz mélyeket, és miközben kifújod a levegőt, engedd el aggodalmaidat és gondjaidat. Gondolj közben a fölötted lévő csillagra, és érezd, ahogy fénye kigyúl. Ahogy egyre ragyogóbbá válik, arany fénye hullámban fog elárasztani téged. Lélegezd be a fölötted lévő csillag aranyfényét, majd gyengéden fújd ki az arany fény ködfátylát. Aztán nyúlj ki a csillag felé, és az lassan egy arany fénygömböt bocsát majd a tenyeredbe. Tedd a gömböt óvatosan a fejed tetejére. Itt csodálatos arany koronává fog kinyílni. Ez a korona csak hozzád tartozik, és Isteni Örökségedet szimbolizálja. Most nyúlj ki újra a csillag felé. Ez alkalommal folyékony kristályos fényáradat érkezik majd, amely ezernyi apró arany csillagból áll. Ez a csillagokkal teli folyékony fény koronád közepén lép be a testedbe. Töltsd ezt a fényt a fejedbe, és érezd, hogyan gyógyítanak meg és aktiválnak újra azok az apró csillagok. Töltsd meg vele a nyakad is, különösen a hátsó részét, ahol a szív megoldatlan bánatai felgyűlnek.

Aktiváld fénytestedet

Ezután hívj magadba még több kristályos, folyékony, apró arany csillagokkal teli fényt és vezesd a fejeden, nyakadon, válladon át a bal karodba, egészen az ujjbegyekig. Most ismételd meg a folyamatot a jobb oldaladon is: hozd le a fényt a fölötted lévő csillagból fejeden, nyakadon, válladon keresztül egészen az ujjaid végéig. Hamarosan sokkal könnyebbnek fogod érezni mindkét karodat. Pihenj meg egy percre, mielőtt folytatod a kristályos csillagfény belélegzését. Aztán hozd le a fényt a felsőtestedbe, egészen a derekadig. Érezni fogod, ahogyan a csillagok benned egy gyönyörű arany virággá változnak át, amely teljes pompájában kibontakozik benned. Folytasd tovább a csillagfény belélegzését egészen a gyökér csakrádig. Minden beteg területnek szentelj különös figyelmet. Már csak a lábaid feltöltése van hátra. Vidd végig a csillagfényt mindkét lábadon egészen az ujjaid hegyéig. A tested csillagfénnyel való feltöltése ezennel befejeződött, azonban még nem végeztünk.

Alkoss fényszárnyakat

Hozz le a csillagból egy fénygömböt, és helyezd a hátad közepére, a lapockáid közé. Ez a szárnyterület, itt tudunk engedélyt adni szárnyainknak, hogy növekedjenek. Belégzéskor hozd az arany csillagokat a hátadba, kilégzéskor bontsd ki szárnyaidat teljesen. Érezd a kitárt fényszárnyaid szabadságát. Hát nem csodálatos? Most, hogy aktiváltad fénytestedet, és megerősítetted a kapcsolatot az Eggyel, sokkal több mindent megtehetsz. Egyszerűen csak kövesd a belső hangodat, hiszen csillag-szülöttnek lenni erről szól. Ha úgy érzed, fogytán az energiád, ide bármikor visszatérhetsz, és újra elvégezheted a csillag meditációt. Egyszerűen csak nyúlj fel a mindig feletted lévő arany csillaghoz, és lélegezz be annyi kristályos, folyékony fényt, amennyire csak szükséged van. Most már közvetlen összeköttetésben állsz vele, csak emlékezned kell rá, hogy ott van, és a rendelkezésedre áll a csillagforrás.


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép