2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A csillaghangolás

Herceg Petra

Az egyensúly és a hatalom titka a Csillagunkkal való közvetlen kapcsolat. Ezért igen fontos, hogy emlékezzünk a Nagy Fehér Csillagra, amely mindig közvetlenül fölöttünk van.

 

Ameddig arany sugarában maradunk, közvetlen összeköttetésben állunk az Eggyel. Van egy csodálatos folyamat, amely során újra össze tudunk kapcsolódni Csillagunkkal, ez a csillaghangolás. Ez az eljárás erősen összekapcsolja fénytestünket fizikai testünkkel.

A csillag meditáció

Először érdemes egy kicsit megnyújtani és megmozgatni izmaidat, hogy érezd tested elevenségét. Most lélegezz mélyeket, és miközben kifújod a levegőt, engedd el aggodalmaidat és gondjaidat. Gondolj közben a fölötted lévő csillagra, és érezd, ahogy fénye kigyúl. Ahogy egyre ragyogóbbá válik, arany fénye hullámban fog elárasztani téged. Lélegezd be a fölötted lévő csillag aranyfényét, majd gyengéden fújd ki az arany fény ködfátylát. Aztán nyúlj ki a csillag felé, és az lassan egy arany fénygömböt bocsát majd a tenyeredbe. Tedd a gömböt óvatosan a fejed tetejére. Itt csodálatos arany koronává fog kinyílni. Ez a korona csak hozzád tartozik, és Isteni Örökségedet szimbolizálja. Most nyúlj ki újra a csillag felé. Ez alkalommal folyékony kristályos fényáradat érkezik majd, amely ezernyi apró arany csillagból áll. Ez a csillagokkal teli folyékony fény koronád közepén lép be a testedbe. Töltsd ezt a fényt a fejedbe, és érezd, hogyan gyógyítanak meg és aktiválnak újra azok az apró csillagok. Töltsd meg vele a nyakad is, különösen a hátsó részét, ahol a szív megoldatlan bánatai felgyűlnek.

Aktiváld fénytestedet

Ezután hívj magadba még több kristályos, folyékony, apró arany csillagokkal teli fényt és vezesd a fejeden, nyakadon, válladon át a bal karodba, egészen az ujjbegyekig. Most ismételd meg a folyamatot a jobb oldaladon is: hozd le a fényt a fölötted lévő csillagból fejeden, nyakadon, válladon keresztül egészen az ujjaid végéig. Hamarosan sokkal könnyebbnek fogod érezni mindkét karodat. Pihenj meg egy percre, mielőtt folytatod a kristályos csillagfény belélegzését. Aztán hozd le a fényt a felsőtestedbe, egészen a derekadig. Érezni fogod, ahogyan a csillagok benned egy gyönyörű arany virággá változnak át, amely teljes pompájában kibontakozik benned. Folytasd tovább a csillagfény belélegzését egészen a gyökér csakrádig. Minden beteg területnek szentelj különös figyelmet. Már csak a lábaid feltöltése van hátra. Vidd végig a csillagfényt mindkét lábadon egészen az ujjaid hegyéig. A tested csillagfénnyel való feltöltése ezennel befejeződött, azonban még nem végeztünk.

Alkoss fényszárnyakat

Hozz le a csillagból egy fénygömböt, és helyezd a hátad közepére, a lapockáid közé. Ez a szárnyterület, itt tudunk engedélyt adni szárnyainknak, hogy növekedjenek. Belégzéskor hozd az arany csillagokat a hátadba, kilégzéskor bontsd ki szárnyaidat teljesen. Érezd a kitárt fényszárnyaid szabadságát. Hát nem csodálatos? Most, hogy aktiváltad fénytestedet, és megerősítetted a kapcsolatot az Eggyel, sokkal több mindent megtehetsz. Egyszerűen csak kövesd a belső hangodat, hiszen csillag-szülöttnek lenni erről szól. Ha úgy érzed, fogytán az energiád, ide bármikor visszatérhetsz, és újra elvégezheted a csillag meditációt. Egyszerűen csak nyúlj fel a mindig feletted lévő arany csillaghoz, és lélegezz be annyi kristályos, folyékony fényt, amennyire csak szükséged van. Most már közvetlen összeköttetésben állsz vele, csak emlékezned kell rá, hogy ott van, és a rendelkezésedre áll a csillagforrás.


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép