SZÉPSÉG

Top 9 tipp rossz hajnapra

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki életében van néha olyan pillanat, amikor kigurul az ágyból, majd a tükörbe pillantva visszaretten önmagától. Volt már neked is olyan napod, amikor sehogy sem állt a hajad és kilátástalannak érezted, hogy normális fejet varázsolj magadnak, mielőtt kilépsz az ajtón? Akkor 9 gyors javítási tippünk neked szól!


Hozzávaló: egy csipetnyi szódabikarbóna

Szórj egy keveset belőle a samponodba, majd a szokásos módon most meg a hajad. Ez a keverék segít eltávolítani minden hajformázónak a maradékát, és végül tisztább és kezelhetőbb lesz. A tetejébe még szuper-puhává is varázsolja!

 

A felszín stílusa

Egy hajtrükk a frufruval: ha gyakran alszod el a hajad, vagy nincs időd hajat mosni, akkor érdemes frufrut vágatnod és hátul kicsit megnövesztened. Így elég elől rendszeresen megmosnod és körkefével beszárítanod, hátul pedig egyszerűen feltűznöd lófarokba vagy kontyba.

 

Konty és szalag

Amikor nagy rohanásban vagy, de hivatalos helyre készülsz – mondjuk tárgyalni vagy valami fogadásra – akkor a legegyszerűbb, ha feltűzöd a ma oly divatos kontyba, majd egy szalaggal átkötöd. Ha kedveled a hippi-stílust, akkor akár be is fonhatod a hajadat.

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt? (x)

Vagy csak egy jó frizurát?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 

 

Emeld fel a hajad - dússágát!

Íme egy gyors és egyszerű trükk, ha túl lapos a hajad: hajtsd le a fejedet és az ujjaiddal szántsd végig a hajadat. Közben fújj rá hajlakkot vagy más fixatívot, és oszlasd el rajta. Igazándiból nem lehet elrontani, de ha mégis, akkor egy kis vizes permettel kijavíthatod.

 

Emeld meg!

Ha lapos a hajad, érdemes kicsit megemelni a fejtetőn tupírral. Ráadásul ez nemcsak az unalmas hajnapot szünteti meg, hanem a frizurádat nappaliból estivé változtathatod segítségével.

 

Pihe-puha babaság

A babahintőpor az egyik legnagyszerűbb dolog – főként ha zsírosodásra hajlamos a fejbőröd, mivel felszívja a rajta lévő fölösleget, miközben nem irritálja azt. Szórj egy keveset a tenyeredbe, majd oszlasd el rajta és masszírozd át a hajtövedet.  

 

Van, aki forrón szereti

A rossz hajnapok a hajmosást követő második napon kezdődnek. Vissza akarsz térni a kiinduló naphoz? Használj fürdősapkát! Tekerd fel a hajad és rejtsd el a sapka mögé. Így mikor zuhanyzol a hajad természetes nedvessége megmarad, ellenben nem érheti víz, ami tönkre tenné a nagy gonddal elkészített frizurát.

 

 

Egy balerina bája

Készítsd el a legegyszerűbb kontyot, majd szigorúan tűzd fel. A trükk a kiegészítőkben van: jöhetnek a hatalmas, színes fülbevalók, szempillaspirál, majd egy kevés szájfény – és készen is a csoda.

 

Elő a celofánnal!

Amikor nem a nagy rohanás miatt érzed úgy, sehogy sem áll a hajad, és egyébként van még plusz tizenöt perc magadra, hívd segítségül a celofánt, hogy a hajpakolás még jobban felszívódjon. Miután bekented a hajadat a kedvenc ápolóddal – mely lehetőség szerint revitalizáló – borítsd be vastag tincsenként celofánnal. Hagyd rajta tíz percig, majd bő vízzel öblítsd le. Meglásd a hajad ragyogni fog utána!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL