MÁGIA

Szerelemolaj

Szerző:
Szabó Anna
A mágusok gyakran találkoznak a legvonakodóbb udvarlót is vonzó, és a legszégyenlősebb mimózát is vadmacskává változtató olajkeverékek legendáival. Az ilyen olajok inkább a mítoszokhoz, mint a valósághoz tartoznak, azonban bizonyos illatkeverékek bizonyítottan kedvező hatással vannak kisugárzásunkra.

 

Fontos ezt tudni, hogy ha magunkra akarjuk vonni valakinek a romantikus érdeklődését, mivel néhány illóolaj arról nevezetes, hogy a vonzódást segít szerelemmé változtatni. Ha összekeverjük az érzelmeket fokozó olajokat azokkal, amelyek az érzékiséget erősítik, érdekes eredményt kaphatunk. A varázslatban alkalmazott keverék erőteljes hatású alapanyagokat tartalmaz. Ebben a bűbájban a Nappal kapcsolatban álló fahéjat használjuk a szenvedély felpezsdítésére, míg a geránium, amely erőteljes szerelemhullámokat bocsát ki, a vonzódást erősíti. A narancs illóolaja a szerelmet vonzza, és kívánatosabbá teszi viselőjét.


Kellékek

• 1 vörös gyertya,
• 1 kék gyertya,
• 30 csepp mandulaolaj,
• 4-4 csepp fahéj, geránium és narancs illóolaj,
• 1 teáskanál víz,
• Tiszta olajos üveg kupakkal,
• 4 tiszta cseppentő.


A varázslat menete


Gyújtsuk meg a vörös gyertyát, majd a kéket a következő szavak következtében:


„Szólítalak, víz szelleme,
Szólítalak, tűz szelleme,
Legyen vonzódás kíváncsiságból,
Legyen vágy a vonzódásból,
Ha senkit sem sebez!”


Más-más cseppentőt használva minden olajhoz, tegyünk 5 csepp mandulaolajat és 3-3 csepp fahéj-, geránium- és narancsolajat a vízzel együtt a párologtató edénybe. Az üres üvegcsébe cseppentsünk 30 csepp mandulaolajat. Ehhez adjuk a maradék illóolajakat, rázzuk össze és zárjuk le.

Gyújtsuk meg a pároltató mécsesét. Lélegezzük be az illatot, üljünk le, majd képzeljük magunk elé egy vonzó alakot, amint felénk sétál, és képzeljük el, amint a karunkat felé tárva üdvözöljük. Ha készen állunk, az üvegcséből kenjünk némi olajat a pulzuspontokra, és oltsuk el a párologtató mécsesét. Naponta használjunk az olajból, amíg el nem fogy.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL