FÉSZEK

Mindenhova nagy virágmintákat!

Szerző:
Szabó Anna
Mi nők valahogy ösztönösen rajongunk a virágokért, ám sokan még sem engedhetjük meg magunknak, hogy otthonunkat feldíszítsük vele. Ki az idő, ki a hely szűke miatt. Ha te is ebbe a csapatba tartozol, csak azt tudjuk tanácsolni, díszítsd fel berendezésedet virágmintákkal!


Kis háttértörténet a szirom bontáshoz

A virágos nyomatok, mint egy kaméleon had oly sokfélék. Hol édesek és visszafogottak, hol hatalmasak, erőt sugárzók – egy biztos sugározzák magukból a Nap energiáját. Az merész szirmos minták még az 1960-as években jöttek divatba a hippiknek köszönhetően. Az ő testfestésük, ruháik inspirálták meg aztán a dizájnereket, akik a lakberendezésben élték ki virágzó kreativitásukat.

Lámpa

Nincsenek indák, egymást érő ibolyák! Helyette viszont óriásira nagyított százszorszépek virítanak a lámpabúrán. Hűvös kék árnyalatának köszönhetően még akár kifinomultnak is bélyegezhető.



Szék

Ez az átlátszó székkeret az ipari formatervezés csodája, a kárpit pedig jó példája annak, hogy a természet soha sem lesz divatjamúlt.




Salátázó kanalak

Igazi ínyenceknek találták ki ezeket a salátáskanalakat. Dús mintája igazi retró hangulatot áraszt. Divat a salátázás, divat a retró, hát hajrá!



Bögre

Felejtsd el a koffeint! Ezek az élénk színek garantálják a reggeli ébredést, hatásukra a szemed majd kipattan!




Salátás tányér

A négyzetes alak és a bájos virágok adják meg a bukéját a találásnak.




Tábori szék

A vibráló bazsarózsák és fényes kék keret még a legmegrögzöttebb városi lelket is arra ösztönzik majd, hogy a természet lágy öle felé vegye az irányt.




Vigasztakaró

Hogy miért pont „vigasz”? Talán mert mint tudjuk az élet nem mindig rózsás, de talán ez a pihe-puha virágos paplan majd jobb kedvre derít.






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL