SZÉPSÉG

Nézz ki vékonyabbnak és fiatalabbnak a megfelelő frizuval!

Szerző:
Szabó Anna
A frizuránkkal nagyon sokat javíthatunk megjelenésünk, de ugyanennyit ronthatunk is. Ezért nem mindegy, hogyan viseljük hajkoronánkat. Ez a pár tipp, segít, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb fazont.

 

1. Rétegesre!

Minden a megfelelő vágással kezdődik. A rétegzett, vagy lépcsőzetes frizuráktól arcod vékonyabbnak látszik. Amennyiben vékonyabb pofit szeretnél, kerüld a bubit és az egyforma hosszúságú hajat, mert kihangsúlyozzák az egész arcot.

 

 

2. Hosszú és vékony frufru

Hagyd hosszúra és megritkítva a frufrudat, majd hord oldalra fésülve. A vastag, teli frufru, amit az arcodba fésülve hordasz teltebbnek mutatja az arcodat.

 

 

3. Hátra, majd fel!

Fésüld hátra a hajad, majd tedd kontyba vagy lófarokba, amit ne túl lentre helyezz el, a magasan hordott konty vagy lófarok szintén vékonyítja az arcot.

 

 

4. Nem teljes középválaszték

Középválaszték mellett válaszd el a hajad, így a leomló hajrészek, takarják az arcot és elterelik a figyelmet a kerekded arcról.

 

 

5. Csíkokat mindenhova

Meliroztasd a hajad világosabb színnel, hogy kevesebbnek tűnjön a hajad. A homlokod fölé, még ragyogóbb és világosabb színt tettess a hajadba. Ez segít egy vékonyabb arc illúzióját kelteni.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL