2018. augusztus 18. - Ilona
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 18. - Ilona
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hatalommal való felruházás

Herceg Petra

A hatalommal való felruházás akkor történik, amikor nyíltan elfogadod és megtestesíted azt, ami valójában vagy. Ez származásod kifejezése és Angyali Lényed része.

Amikor a hatalmadat használod, felsőbb igazságodat sugárzod. Ez nem szándékos, vagy előre eltervezett tett, egyszerűen a létezés egy olyan állapota, amely közvetlen kapcsolatban áll az Eggyel. Noha ez létezésünk természetes állapota, érdekes, hogy sokunknak rendkívül nehezére esik használnia hatalmát. Ez a hatalomgyakorlással kapcsolatos korábbi tapasztalataink miatt van, amelyeket az idők és elmúlt életeink során szereztünk ezen a bolygón és más birodalmakban.

Az erő Isteni Örökség

Sokan a legtudatosabb, legkomolyabb képességekkel rendelkező lények közül tartózkodnak attól, hogy kifejezzék belső erejüket, és szabadon használják hatalmukat. Még mindig szigorúan bírálják magukat azért, mert régen rosszul használták erejüket, és rettegnek attól, hogy újra visszaélnek vele. Fontos megérteni, hogy mindegyikünk, aki most anyagi testben van, valamikor rosszul használta erejét, ez is azokhoz a tapasztalatokhoz tartozik, amelyek a megosztottságban való megtestesüléssel járnak együtt. Mindannyian azért tapasztaltuk meg, hogy megismerjük következményeit. Mostanra sokan megtanulták a leckét, és teljesen az Egy szolgálatába álltak. Ezt a hibát te sem fogod többé elkövetni, így abba is hagyhatod végre önmagad elítélését. Önmagad feloldozása szükséges ahhoz, hogy az Isteni Rendelkezés eszközeiként léphess előre. E bolygó, és a rajta élő életformák túlélése múlik azon, hogy meg tudunk –e bocsátani magunknak a múlt vétkeiért és hatalommal felruházott lényekként tudunk –e tevékenykedni. Nem kell félned valódi erőd kifejezésétől. A hatalom kinyilvánítása nem zsarnoki, agresszív, önző és szívtelen viselkedés. Ezek olyan jellemzők, melyek számtalan megtestesülésünk alatt szerzett tapasztalatainkból maradtak velünk. Nem fejezik ki, és soha nem is fejezték ki pontosan az erő lényegét.


Modern értelmező szótáraink a következőképp definiálják az erőt: 1. Képesség és lehetőség arra, hogy tegyünk valamit. 2. Különleges képesség, ügyesség, vagy hajlam. 3. A hatalom gyakorlásának képessége. 4. Erély vagy befolyás, amely hatást gyakorol vagy képes hatni. 5. Erőteljesség, hatásosság. Ezen definíciók egyike sem hangzik túl félelmetesen. Tulajdonképpen pontosan az igazi erő, amelyet ki kell fejeznünk. Az igazi erő egyszerűen energia, hatalommal bíró energia, amely egyenesen az Egyből jön. Azért jöttünk ide, hogy nyíltan önmagunk legyünk, a Felsőbb Tervet szolgáljuk, nem erőtlenül, tétován, hanem határozottan kifejezve Isteni Örökségünket.

A szeretet ereje

Jó dolog hát erősnek és hatalommal felruházottnak lenni. Nem azért, hogy befolyásoljunk, vagy utasítsunk másokat, hanem hogy kifejezzük Angyali Jelenlétünk teljességét. Mert nem egyszerűen csak energiát sugárzunk, hiszen ez az energia tele van szeretettel és bölcsességgel, melyet közvetítünk általa. Hatalmas szeretet és boldogság kulcsa ez, ha megérted a lényegét. Hatalommal felruházva tudunk csak szolgálni, mivel az erő olyan hatalom, erély, energia, amely még messzebbre sugározza szeretetünket és bölcsességünket. Ennek teljes kifejezése nélkül szeretetünk és bölcsességünk elakadna.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen varázslat aktiválódik az életedben? - A Fehér Mágia Tarot Varázslat kártya megsúgja!

Milyen varázslat aktiválódik az életedben? - A Fehér Mágia Tarot Varázslat kártya megsúgja!

Nem csak akkor ütheti fel a fejét életünkben a varázslat, amikor mi magunk, vagy mások teszünk róla. Ennél természetesebb módokon is megjelenhet, akár az isteneknek, az égieknek köszönhetően, vagy egy-egy erőteljes jó kívánság hatására is. A te életedben vajon milyen varázslat aktiválódik? Szerelmi, szexuális vagy anyagi? Ne habozz húzni egy lapot, hogy mielőbb megtudhasd!

Tovább »
Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Az embert mindig is foglalkoztatta: vajon a dolgok miért, minek köszönhetően történnek? A sors keze, a véletlenek, netán Isten, vagy valami más, magasabb rendű hatalom uralja a történéseket? Néha pontosan a történelem szolgáltatja nekünk ezeket a hihetetlen egybeeséseket, melyekről azt gondoljuk, nem lehetségesek. Nézzünk néhány érdekes véletlent a nagyvilágból.

Tovább »
Íme, a 14 legfélelmetesebb elhagyatott vidámpark, amelyről valaha hallhattál

Íme, a 14 legfélelmetesebb elhagyatott vidámpark, amelyről valaha hallhattál

Az emberek imádják a különleges látnivalókat és a vidámparkokat, ám van, ami már az idő martalékává vált, és már csupán néhány szellem bolyong ott, no meg a kíváncsi turisták. Ugyanis van valami egészen különös az elhagyott helyekben, ezért sok turistát vonzanak. Képzeletben most te is ellátogathatsz és bepillantást nyerhetsz ezekbe a titokzatos és hátborzongató vidámparkokba.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép