2018. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hatalommal való felruházás

Herceg Petra

A hatalommal való felruházás akkor történik, amikor nyíltan elfogadod és megtestesíted azt, ami valójában vagy. Ez származásod kifejezése és Angyali Lényed része.

Amikor a hatalmadat használod, felsőbb igazságodat sugárzod. Ez nem szándékos, vagy előre eltervezett tett, egyszerűen a létezés egy olyan állapota, amely közvetlen kapcsolatban áll az Eggyel. Noha ez létezésünk természetes állapota, érdekes, hogy sokunknak rendkívül nehezére esik használnia hatalmát. Ez a hatalomgyakorlással kapcsolatos korábbi tapasztalataink miatt van, amelyeket az idők és elmúlt életeink során szereztünk ezen a bolygón és más birodalmakban.

Az erő Isteni Örökség

Sokan a legtudatosabb, legkomolyabb képességekkel rendelkező lények közül tartózkodnak attól, hogy kifejezzék belső erejüket, és szabadon használják hatalmukat. Még mindig szigorúan bírálják magukat azért, mert régen rosszul használták erejüket, és rettegnek attól, hogy újra visszaélnek vele. Fontos megérteni, hogy mindegyikünk, aki most anyagi testben van, valamikor rosszul használta erejét, ez is azokhoz a tapasztalatokhoz tartozik, amelyek a megosztottságban való megtestesüléssel járnak együtt. Mindannyian azért tapasztaltuk meg, hogy megismerjük következményeit. Mostanra sokan megtanulták a leckét, és teljesen az Egy szolgálatába álltak. Ezt a hibát te sem fogod többé elkövetni, így abba is hagyhatod végre önmagad elítélését. Önmagad feloldozása szükséges ahhoz, hogy az Isteni Rendelkezés eszközeiként léphess előre. E bolygó, és a rajta élő életformák túlélése múlik azon, hogy meg tudunk –e bocsátani magunknak a múlt vétkeiért és hatalommal felruházott lényekként tudunk –e tevékenykedni. Nem kell félned valódi erőd kifejezésétől. A hatalom kinyilvánítása nem zsarnoki, agresszív, önző és szívtelen viselkedés. Ezek olyan jellemzők, melyek számtalan megtestesülésünk alatt szerzett tapasztalatainkból maradtak velünk. Nem fejezik ki, és soha nem is fejezték ki pontosan az erő lényegét.


Modern értelmező szótáraink a következőképp definiálják az erőt: 1. Képesség és lehetőség arra, hogy tegyünk valamit. 2. Különleges képesség, ügyesség, vagy hajlam. 3. A hatalom gyakorlásának képessége. 4. Erély vagy befolyás, amely hatást gyakorol vagy képes hatni. 5. Erőteljesség, hatásosság. Ezen definíciók egyike sem hangzik túl félelmetesen. Tulajdonképpen pontosan az igazi erő, amelyet ki kell fejeznünk. Az igazi erő egyszerűen energia, hatalommal bíró energia, amely egyenesen az Egyből jön. Azért jöttünk ide, hogy nyíltan önmagunk legyünk, a Felsőbb Tervet szolgáljuk, nem erőtlenül, tétován, hanem határozottan kifejezve Isteni Örökségünket.

A szeretet ereje

Jó dolog hát erősnek és hatalommal felruházottnak lenni. Nem azért, hogy befolyásoljunk, vagy utasítsunk másokat, hanem hogy kifejezzük Angyali Jelenlétünk teljességét. Mert nem egyszerűen csak energiát sugárzunk, hiszen ez az energia tele van szeretettel és bölcsességgel, melyet közvetítünk általa. Hatalmas szeretet és boldogság kulcsa ez, ha megérted a lényegét. Hatalommal felruházva tudunk csak szolgálni, mivel az erő olyan hatalom, erély, energia, amely még messzebbre sugározza szeretetünket és bölcsességünket. Ennek teljes kifejezése nélkül szeretetünk és bölcsességünk elakadna.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik ajtón lépnél be legszívesebben? - Tudd meg, mit árul el a választásod a személyiségedről!

Melyik ajtón lépnél be legszívesebben? - Tudd meg, mit árul el a választásod a személyiségedről!

Nem kell mást tenned, mint megvizsgálni az alábbi négy ajtót és kiválasztani azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb. Attól függően, hogy éppen milyen az aktuális lelkiállapotod és milyen érzelmek dúlnak benned, a választásod is változhat. Ha éppen kiegyensúlyozott vagy és boldog, elképzelhető, hogy teljesen másik ajtót választasz, mint ha éppen nem.

Tovább »
6 jel, hogy a gyermeked már többször is reinkarnálódott

6 jel, hogy a gyermeked már többször is reinkarnálódott

Az a gyanúd, hogy a gyermeked már élt korábban is a Földön? Olyan bölcs, olyan kis felnőtt, olyan tudást hordoz magában, ami korban még túl korai vagy egyszerűen döbbenetes? Netalántán konkrét emlékei vannak, amikről beszámol? Ezek és ehhez hasonló jelek tanúskodhatnak arról, hogy a gyermeked reinkarnálódott, akár többször is. Mondunk 6 biztos jelet, ami erre utal!

Tovább »
3 szuper ízletes pizza az alternatív táplálkozás kedvelőinek - Próbáld ki, nem fogod megbánni

3 szuper ízletes pizza az alternatív táplálkozás kedvelőinek - Próbáld ki, nem fogod megbánni

Szereted a zöldségeket, ugyanakkor úgy érzed, hogy valami másra, minőségibbre vágysz? Emellett szeretnél egészségtudatosan és gluténmentesen táplálkozni? Akkor ezeket a pizzákat neked találták ki! Igen, lehetséges olyan alapanyagokból is pizzát készíteni, ami egészséges összetevőket tartalmaz.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép