SZEX, SZERELEM

Gyönyörszerzés orálisan (+18)

Szerző:
Szabó Anna
A pénisz érintése szájjal, egy kis szájmunka - akárhogy is hívjuk, az örömszerzés egyik legjobb forrása. Ha elolvasod az összeállításunkat, és megfogadod tanácsainkat, te lehetsz az orális szex koronázatlan királynője.

 

 

1. Szeress szeretni, bébi


A legtöbb orális szextipp arról tájékoztat, hogy elsősorban mi kényeztessük párunkat orálisan. Ez rendkívül helytelen. Ha neked ebben nincs semmi öröm, egy idő után szimpla munkává válik. Ne csak játszd, hogy lelkes vagy, hanem valóban legyél az, és élvezd is, amit csinálsz.

2. Nem szereted, mert számodra nem higiénikus?


Első alkalommal próbáljátok ki egy kellemes közös zuhany vagy fürdő közben, habok és pezsgő kísérete mellett. Hidd el, tetszeni fog és alig várod majd a legközelebbi alkalmat.

3. Pole-pozíció


A pasik szeretik látni azt, amit éppen csinálsz velük. Ezért próbáljátok ki egy tükör előtt, ahol láthat mindent teljes egészében, ez tutira beindítja, majd meglátod. Ha így teszel és egy tükör előtt térdelsz le kedvesed elé, a gyönyör számára még tovább tarthat.

4. Hatalmas ingerek


Ne szívd ki belőle az életet, ne csak magára a péniszre koncentrálj, fedezd fel a többi erogén zónát is. Egy jól elhelyezett csók a belső combján és golyóin, csodákra képes. Haladj a golyóktól felfelé, a pénisz teteje felé, miközben megállás nélkül használod a nyelvedet és a kezedet. Ha feljebb értél, finoman masszírozd az ujjaiddal a golyóit. Ez maga a mennyország a pasi számára.

5. Egy kis plusz


Ha hosszú a hajad, finoman suhintsd végig a párod pénisze felett, csak épphogy súrolva azt. Ha nem hosszú, használd a szempilláidat (ezt pillangócsóknak is nevezik) vagy néhány finom, pihe-puha tollat. Őrjítő a hatás.

6. Barangoljon a kezed


A legtöbb nő abba a hibába esik, hogy csak a száját használja, ez valóban súlyos baki. Gondoljunk csak arra, ha nagyon megerőltetjük a szánkat, szájzárat kaphatunk és annak sajnos súlyos és kellemetlen következménye van. Ezért pihenésképpen, mindig használd a kezedet is, ráadásul ezzel még több kellemes percet szerezhetsz a párodnak. Főleg, ha ingerled a végbélnyílás környékét az egyik kezeddel, a másikkal pedig a heréket.

7. El a fogakkal!


Rengeteg rémtörténet szól fogakról és harapásról. De ezt is lehet csinálni nagyon finoman és kellemesen. Azonban, ha nem vagy elég biztos magadban, inkább ne próbáld ki, hiszen iszonyú fájdalmat tudsz vele okozni. Ilyenkor gondolj csak arra, hogy te sem szeretnéd, ha egy légkalapáccsal ügyködnének a csiklódon.

8. Formaság


A legtöbb pasi szereti, ha egyből a lényegre térsz, és nem lacafacázol. De nem kell feltétlen rájuk hallgatni. Nyugodtan játszadozz el a vesszője egészén és miközben szájjal és nyelvvel kényezteted, ritmusosan játssz a kezeddel is. Szeretni fogja, de fontos megjegyezni, hogy ne légy túl gyors!

9. Lő és számol


A legtöbb hímnemű mielőtt elér a csúcsra, a herezacskóján a bőr összeszorul, és légzése megváltozik. Akkor se hagyd abba, amit csinálsz, stimuláld tovább a nyelveddel, száddal, illetve a kezeddel, ugyanabban a ritmusban. Ilyenkor a nagy kérdés: nyelni vagy nem nyelni. Ha nem akarod lenyelni, nyugodtan mondd meg neki, hogy spricceljen a melledre, a látvány magáért beszél, ezért tetszeni fog neki, nagyon.

10. Hálaadás


Ne feledd, minden egyes pasi imádja az orális szexet. Ha ügyes vagy és elkápráztatod egy jó kis szájmunkával, a csatát biztosan megnyerted.

11. Ne siess!


Ha gyorsan túl akarsz lenni a dolgon, az sosem vezet jóhoz. Ezt ő is megérzi és neki sem lesz annyira jó, mint amilyen jó lehetne. Ezért nyugodtan húzd az időt, kényeztesd, akár egy kis csokival is kedveskedhetsz neki közben. Meglátod, csak hálás lesz azért, hogy nem sietted el.

12. Mindent bele!


Ahogy egy pasi is egyszerre tudja a használni a nyelvét, a száját és a kezét, ugyanazon a ponton, te is képes vagy erre és meg is kell tenned a totális csúcs érdekében. Mesés élményt nyújthatsz ezzel a párodnak.

13. Szeretem!


Nagyon fontos, hogy valóban szeresd és élvezd azt, amit csinálsz. Ha kedvetlenül teszed, pusztán gépies kötelességből, a párod megérzi rajtad, ami vitákat és kellemetlen pillanatokat is szülhet.





 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL