MÁGIA

Bosszúságdoboz

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat olyasvalakire vonatkozik, aki inkább bosszúságot okoz neked, de nem veszedelmes. Aki az idegeidre megy a tolakodásával, és akit hiába kértél eddig szép szóval, nem hagyott fel az örök háborgatással.

 

Kellékek


• doboz
• 2 fej fokhagyma (ha a doboz nagy, akkor több)
• gyógynövények
• a szóban forgó személy fényképe, vagy egy papiros, amelyre ráírod a nevét.


A varázslat menete


Tegyél be mindent a dobozba, fedd le, és rázd össze alaposan. Közben gondolatban kiabálj az illetőre, hogy hagyjon fel bosszantó viselkedésével, szálljon végre le rólad. Tedd a dobozt egy fiókba vagy helyezd el egy polcon. Kb. egy hét elteltével már alig lesz szükséged a doboz megrázására. Néhány hónap múltán, amikor a fokhagyma fonnyadni kezd, dobd ki az egészet. Ha mindent jól csináltál, akkor már nincs gondod az illetőre, békén hagy.

Eileen Holland
Boszorkány praktikák
(Édesvíz Könyvkiadó)


Boszorkány, Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai - legkorábbi elődeik nyomdokain haladva - a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét. Könyvünket kezdőknek és a haladóknak egyaránt ajánljuk. Ez a rendkívül logikus, áttekinthető felépítésű munka végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetnek a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel. A szerző kimerítő megfelelési listái a kötet egyik nagy erényét jelentik, mivel gyakorlatilag a boszorkányság valamennyi részterületét átfogják: teremtőerő, termékenység, gyógyítás, szerelem, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, asztrális kivetítés, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, fémek, drágakövek és ásványok, betűk és számok. A kötet bőséggel tartalmaz a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket. Bízvást számíthatunk rá, hogy minden boszorkány szamárfülesre olvassa.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL