SZÉPSÉG

Virágos szépségápolás

Szerző:
Szabó Anna
A szirmot bontó virágok sok művészembert megihlettek, így az illatkreátorokat és a sminkmestereket is. Összeállításunkban megismerheted a legfrissebb virágos trendeket!



 

Szirmot bontó illatok

1. Aoud Queen Roses, 18 500 Ft/ 50 ml
2. Ferré: Rose Princesse, 50 ml: 14.100,-
3. Euphoria Spring – Calvin Klein
4. Loccitane Cherry Blossom Eau de Toilette

 

Virágos habok

1. Fa Cream & Oil Selyem & Magnólia
A selyem protein az a finom selyem fonalból előállított értékes összetevő, melyből finom és pompás anyagokat készítenek. A selyem proteint tartalmazó formula a bőrt hidratálva nyújt selymesen puha bőr érzetet, az értékes magnólia illat pedig a belső harmónia és béke érzésével ajándékozza meg Önt. A tusfürdő (250ml), a folyékony szappan (300ml), a szappan (100g) illetve a habfürdő (500ml) kiszerelésben kapható Fa Cream & Oil Selyem & Magnolia a tökéletes módját nyújtja egy nap kezdésének vagy befejezésének – bőrét finoman puhának fogja érezni a zuhanyzás után hosszabb idő elteltével is. 250ml, ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft

4. Rose Bath & Shower Gel
Rózsa és rózsavíz kivonat (a virág desztillációjával kinyert), mely régóta vérzéscsillapítő, bőrnyugtató és frissítő tulajdonságáért ismeretes. A kellemesen nőies illatú tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt. Fürdőhabként használva gazdag habja friss és gyümölcsös illatú.
Ára 3 790,00 Ft / 250 ml

2. Lush RING OF ROSES krémtusfürdő
A páratlan puhaságért. Valódi rózsakivonat: ez a titka, hogy e termékünk különösen gyengéd a száraz vagy idősebb bőrhöz. A rózsa segít puhává varázsolni a kemény bőrt, és fájdalomcsillapító hatással is bír. A citrom és a narancs bőrfeszesítő hatású illóolajai kerti virágok illatcsokrába illeszkednek, melyben ott találod a szarkalábat, a loncot és a kék búzavirágot is. A glicerin és a kakaóvaj nedvességgel látja el a bőröd, hogy mindig hidratált és rugalmas maradjon.
Ára: 100g/ 1.390,-

3. Lush BATHOS habfürdő
És elveszel a lila ködben... A Bathost javarészt ibolyával illatosítottuk, de rózsa, jázminvirág, ylang-ylang, bergamot és szegfűszeg is csokorszám található benne. Tudtad, hogy van néhány pillangó, mely kizárólag az ibolya nektárját gyűjtögeti? Ők talán azok közé a Lush vásárlóink közé tartoznak, akik csak az ibolya illatú Bathos habfürdőben szeretnek pancsolni. Az ibolya szirmai képesek helyreállítani baráti kötelékeket, tehát legközelebb, ha összeveszel a legjobb barátnőddel, mártózz csak meg a Bathos habjaiban, és könnyebb lélekkel kezdeményezed majd a békülést.
Ára: 100g/ 1.190,-

5. Palmolive Cherry Blossom tusfürdő

 

Virágok ihlette színek

1. Calvin Klein rúzs
2. Calvin Klein szemhéjfesték duó
3. Collistart Vibrazioni di Colore ajakrúzs
4. Maybelline mono szemhéjfesték: 105 – rose tint
5. Clinique pirosító

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL