FOGYÓKÚRA

A csalók diétája - 4 hét alatt -6 kg

Szerző:
Szabó Anna
Rengeteg diétát kipróbáltál, de egyik sem vált be igazán? Imádsz enni, ezért nem vagy elég kitartó? Nos, létezik egy új diéta, mely tán elhozza neked a várva várt eredményt. 4 hét alatt akár 6 kilót is fogyhatsz, és nem megy el tőle a kedved, hiszen nem szigorú, mégis nagyon hatékony.

 

Vannak emberek, akik szinte csak azért élnek, hogy egyenek. Szinte életük értelmét képezi a lakomázás. Amint elfogyasztották az ebédet, már a vacsorára gondolnak, farkasétvággyal bírnak, és egyszerűen képtelenek nemet mondani a finomságok csábítására.


A diéta lényege


Ebben a diétában az a csodálatos, hogy nem, hogy megengedi, hanem megköveteli tőlünk, hogy csaljunk egy keveset hétvégenként. Bátran lakmározhatunk szombat vasárnap fagylaltot, pizzát, csokoládét, vörösbort, sört és még lelkiismeret furdalásunk sem lehet. A diétát, Dr. Paul Rivas dolgozta ki, aki neves dietetikus és fogyókúra szakértő. Ezt a módszert már 15 ezer ember alkalmazta sikeresen. Szinte mindenkit motivál, hogy hétköznap diétázik, hétvégén pedig belekóstolhat kedvenc étkeibe. Ezzel a hétvégi pórázlazítással erőt gyűjtünk a következő hétre, és újult erővel folytathatjuk fogyókúránkat. Meglepő, de azt fogjuk észrevenni, hogy hihetetlen gyorsasággal tűnik el rólunk a súlyfelesleg.

A lényeg, hogy a hétvége folyamán napi 1400 kalóriánál többet ne fogyasszunk el, és este 9 után már ne együnk.

 

Hétvégi tombolás


A pizza tökéletes választás, hiszen a paradicsomszósz rengeteg lycopene-t tartalmaz, mely csökkenti a mell- és méhnyakrák kialakulásának kockázatát. A sajt zsírja pedig segít lebontani ezeket. A 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé és a vörösbor, különösen a pinot noir és a cabernet szintén magas antioxidánsokban, emellett ösztrogént is tartalmaznak, melyek a magas vérnyomás és a szívbetegség ellen jó harcosok.


Ezek az ételek a hétköznapokban sem rosszak, de ha lehet, kerüljük. Főleg a kenyeret, a tésztaféléket, a cukrot, a telített zsírokat és az alkoholt. Fogyasszunk fehérjét, sovány húsokat, friss tojást, joghurtot. Együnk sok gyümölcsöt, de a magas cukortartalmuk miatt kerüljük a szőlőt, banánt, ananászt Ha szénhidrátra vágyunk, nyugodtan ehetünk tésztát, rizst, édesburgonyát, de arra mindig ügyeljünk, hogy a tányérunk egynegyedénél többet, ne foglaljon el.


Mozgás nélkül nem megy!


Rá kell magunkat venni, hogy naponta körülbelül fél órát tornázzunk vagy mozogjunk. Például kertészkedhetünk, sétálhatunk, táncolhatunk, vagy bármilyen mozgásformát végezhetünk, amihez kedvünk van. Ne felejtsük el, hogy a rendszeres mozgás egyik elengedhetetlen kelléke egy sikeres és egészséges fogyókúrának.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL