ANGYALISKOLA

A szent egyesülés

Szerző:
Szabó Anna
A szexualitás olyan téma, amelyről sokat beszélnek, de nagyon kevesen értik igazán. A szexualitás fő célja az egyesülés és az Egység létrehozása. Ebben is nyugodtan kérheted angyalod segítségét.

A szexet és a testiséget sok, egyébként magasan fejlett elméjű ember is az alsó csakráknak feleteti meg, míg a szellemiséget, a spiritualitást a felsőbbekhez rendelik. Még ha általában nyitottak is a magasabb frekvenciájú energiákra, és rájuk vannak hangolódva, amikor szexuális inger éri őket, energiáik az alsóbb csakrákba vándorolnak. A szexualitás lényege pedig elvész.

Több dimenzión át

Habár a fizikai valóságban a szex a nemi szervek használatával történik, valójában többdimenziós tevékenység, amely a fizikai testen kívül érzelmi, mentális és spirituális tett is egyben. Először is önmagadon belül kell dolgoznod. Csakráidat kell egyesítened egyetlen egésszé. Nagyon sokat segít a jógalégzés gyakorlása. Ennek során energiád a hátgerincedben áramlik lefelé és felfelé. Kezd a gerinced tövénél, a gyökércsakránál, majd lassan emeld a lélegzetedet a gerincoszlopod mentén a második csakrához, majd a harmadikhoz és így tovább egészen a koronacsakrádig. Ezalatt a levegőt benntartva bármikor megállhatsz, hogy meggyógyítsd a csakráidat, ha szükségük van rá. Amikor az energiád a gerince tövétől egyenletesen végighalad a hetedik csakráig, állj meg, hogy érezd az energiát, amely átáramlik rajtad, és egyesíti energiaközpontjaidat. Miután minden törést meggyógyítottál csakrarendszeredben, készen állsz, hogy egy másikkal egyesülj. Ehhez persze előbb neki is egyesítenie kell a csakráit.

Csakra kapcsolódás

Nincsenek előírt szabályok arra, hogyan kell végrehajtani ezt a folyamatot. Kezdhetitek azzal, hogy csendben ültök egymással szemben. Hívjátok az Angyali Jelenléteket. Nézz mélyen a partnered szemébe, és lásd meg benne az angyalt, valódi önmagát, ahogy a közös esszencia tavában fürdőzik. Igyátok be egymás angyali jelenlétét, miközben teljesen megnyitjátok magatokat egymásnak. Érezzétek, ahogy áramlik az energia oda és vissza a csakráitok között, minden csakra között. Könnyedén összeérinthetitek ujjaitokat, így is növelve az energiaáramlást. Most kövesd, amit legfelsőbb önvalód súg. Mudrákkal, szent kézjelekkel is irányíthatjátok az energiaáramlást. Lásd, ahogy aurátok az arany fény örvénylő spiráljában olvad össze. Most érintkezhetnek az ajkak, de nem egy csókban, hanem az egyesülés csöndes megpecsételéseként. Ez igen szent módja az ajkak találkozásának. Most már készen álltok a szeretkezés fizikai részére, amely lehetőleg lassú és mély legyen. Ne téveszd szem elől az egy szívet, amely az egységben kapcsol össze benneteket. Az orgazmus nem feltétlenül cél, csak ha akarjátok.

Kapu egy magasabb világba

Ezeket a felfokozott energiákat arra is használhatod, hogy egy másik tudatdimenzióba vigyenek téged, egyenesen a felsőbb valóságba. Itt felfedezheted majd az egy szív magját, amely sokkal nagyobb békét és egységet foglal magába, mint amilyet valaha is tapasztaltál. A fenséges gyönyör állapotában egyként, együtt repülhettek odaátra. Néha két egymásba fonódott mennyei lénynek érezhetitek magatokat, akiknek áttetsző teste van csillagokkal, és akik új galaxisokat alkotnak szeretkezés közben. Vagy egyszerűen egy hatalmas fénygömbbé váltok, arany fénnyé. Bármilyen formában is történik a szent egyesülésetek, minden esetben azt szolgálja, hogy közelebb kerüljetek az egység állapotához. Ez egy olyan kapu, melyen kevesen lépnek be, és még kevesebben érnek el az út végére, ahová vezet.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL