MÁGIA

Húsvéti tojásvarázs angyalokkal

Szerző:
Szabó Anna
A tojásvarázs szertartással harmóniát teremthetsz az életedben, bevonzva a pozitív, segítő energiákat és egyben megalapozhatod azt is, hogy az előtted álló időszak a harmónia jegyében teljen.

Persze nem arról van szó, hogy mostantól majd minden konfliktus elkerül csupán, mert elvégeztél egy harmónia-szertartást, hiszen a konfliktusok az élet természetes velejárói. A tojásvarázs abban segít, hogy könnyebben oldd meg a problémáidat, és hogy minél hamarabb képes legyél visszaállítani életedben a természetes, szeretettel-teli légkört.


Mikor fogj bele?


Nap: Vasárnap, vagy péntek

Angyali óra: Mihály, vagy Uriel

Holdfázis: Újhold, vagy Telehold


Kellékek


• 1 nagyobb tojás,
• kék tojásfesték,
• színes filctollak,
• tű,
• parafadugó,
• apró tárgyak, amelyek számodra harmóniát jelentenek (kövek, jelképek, érmék, gyógynövények, hajtincs),
• kék gyertya.




Angyalok, akiket hívhatsz

Baglis Aki ösztönzi a mértékletességet és az egyensúlyt
Barbelo Aki bőséget, jóságot és feddhetetlenséget hoz
Camael Aki örömöt, boldogságot és megelégedettséget nyújt
Gábriel Aki szeretetteljes gondolatokat ad
Rhamiel Aki kedvességet és könyörületet nyújt
Samandiriel Aki alkotókészséget és élénk képzelőerőt ad


Fújd ki a tojást


Rajzolj a tojás aljára egy akkora kört, mint amekkora a parafadugó kisebbik vége, majd szúrj egy kis lyukat tűvel a tojás tetejére. Most fordítsd meg, és csinálj egy nagyobb lyukat a másik végére is, amekkorát a filctollal rajzoltál rá. Légy óvatos! Ha túl erősen nyomod, eltöröd a tojást. A nagyobbik lyukon hagyd kifolyni a tojást. Ne kapkodj, türelmesen várd meg, amíg az egész ki nem ürül. Néha nagyon finoman rázogasd meg, vagy fújd meg a másik oldalát, hogy könnyebben folyjék. Ha végeztél, hagyd az üres tojást teljesen kiszáradni.

 

 


A kék tojás


Fesd meg az egész tojást kék színű tojásfestékkel. Ha nincs tojásfestéked, akkor használj filctollakat. Fogd a tojáshéjat és tedd ki a napfényre, ez segíti a száradást. Miután megszáradt, fess, vagy rajzolj rá valamilyen jelképet, ami számodra a harmóniát jelképezi. Ha jelképek is rákerültek, tedd ki újra egy pár percre, a napfényre, és kérd az istenséget, hogy áldja meg.

 


 

 

Mit jelent számodra a harmónia?


Most menj az angyaloltárodhoz és gondold át, hogy mit is jelent számodra a harmónia. Gyűjts össze olyan apró tárgyakat, melyek ezt jelképezik számodra. Áldd meg ezeket a tárgyakat, és egyesével töltsd bele a tojásba az alsó, nagyobb nyíláson át. Miközben a tárgyakat a tojásba teszed, nyugodtan elmondhatsz egy-egy korábban tanult imát, vagy könyörgést. Ha végeztél, mind két kezeddel fogd meg a megtöltött tojáshéjat és tartsd magad elé. Mondd el, mi a célod és hívd azokat az angyalokat, akiket szeretnél megkérni a tojás feltöltésére. Kérd őket, hogy hozzák el azt a harmóniát neked, amit keresel. Végezetül gyújtsd meg a kék gyertyát, és óvatosan zárd le a tojást a parafadugóval. Hagyd a gyertyát teljesen leégni.


Ásd el a földbe


Oltárodon hagyhatod a tojást, annyi ideig, ameddig csak szeretnéd. Amikor azonban készen állsz arra, hogy megválj tőle, ásd el a földbe, az otthonod közelében. Azonnal is eláshatod, de sokan szeretik az oltárukon hagyni legalább hét napig. Ez a te választásod.

Zárd le a szertartást, és ne felejts el köszönetet mondani az istenségnek és az angyaloknak, akiket segítségül hívtál.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL