SZÓRAKOZÁS

Sztárok szextitkai

Szerző:
Szabó Anna
Az idő legnagyobb részében az A-listás sztárok féltve őrzik magánéletük titkait. De mindig akad egy jóakaró (általában testőr vagy barát/nő), aki pikáns kis részletekkel szolgál róluk. Főként igaz ez a szexuális szokásaikra. Összeállításunkban azonban olyan szextitkokat ismerhetsz meg, melyet ők maguk árultak el a nagyérdeműnek.

 

Scarlett Johansson autóban szeretkezne

Szeretem a szexet az autóban – mondta a nagyszerű színésznő. „Ha valaki szeretne velem valami őrült és vad dolgot művelni, ami igazán felizgat, akkor azt tegye egy kocsi hátsó ülésén!” – tette hozzá.



 

Lily Allennek bejönnek a csajok

Lehet, hogy Katy Perryvel éppen háborút vívnak a popzene színterén, de sokkal több közös van bennük, mint azt maguk is gondolnák. Lily egy interjúban felfedte a titkát, miszerint nagyon gyakran fantáziál arról, hogy lányok szexelnek.

 

 

Carmen Electra mindig készen áll egy kis hancúrra

A szexi szirén azt állítja, hogy a nőknek mindig készen kell állniuk a szexre, ezért ő például mindig tart magánál bizonyos fajta kellékeket – például szexi fehérnemű, plüssbilincset, parfümöt és hasonlókat.

 

 

Drew Barrymore visszatérne a természethez

„Ha vidéken vagyok, sokszor fogom magam és leparkolok, majd ledobom a ruháimat. Befutok a meztelenül a mezőre és elfog a szabadság érzése. Ilyenkor a legjobb egyet önfeledten szeretkezni!”- nyilatkozta a színésznő.

 

 

Eva Longoria csak annyit mond halkan: ooh la la!

Állítólag annyira imádják párjával, Tony Parkerrel együtt a francia nyelvet, hogy az ágyban használatos lényeges szavakat megtanulták. Szexuális töltetű mondanivalójukat pedig csak ezen a nyelven osztják meg egymással. Igazán művelt és kontinentális együttléteik lehetnek.

 

 

Halle Berrynek szexi a szósz

Amikor szeretkezik kedvesével, előjátékként számára éppen megfelelő egy adag pestós spagetti. „A szexualitás arról szól, hogy tudod, mitől indulsz be. Nekem a spagetti különösen szexi, főleg mikor az ember ujjai között csúsznak szét.”- nyilatkozta a színésznő.

 

 

Heather Locklear szereti szemmel tartani a dolgokat

A hálószobájának falain minden irányban tükrök vannak: alul felül, oldalirányba. „Egyszerűen semmi nem marad észrevétlen számomra. A pasid legapróbb részletét is látod szex közben.”

 

 

Jessica Alba álruhát ölt

„A pasikat vizuálisan kell manipulálni” – mondja a színésznő. „Annyira könnyű őket befolyásolni. Bármit megtesznek, ha a megfelelő a csomagolás, és szexisre veszed a figurát.”

 

 

Cameron Diaz igazán szereti csinálni

„A szex a legjobb dolog a világon! Legyél mindig szexis, ne játszd meg magad, mert az sosem találkozik azzal az elképzeléssel, amit kívánsz. Élvezd és éld át a pillanatot!” – így a fülledt Cameron.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL