SZÉPSÉG

Újragondolt lófarok

Szerző:
Szabó Anna
A kifutókon és a vörös szőnyegen újra hódít a lófarok. A klasszikus vonalak mellett azonban a hajszobrászok újrakreálták ezt az ősidők óta létező frizurát. Szeretjük mi is a copfokat, hiszen valóban praktikus viselet, és kis fantáziával nemcsak kislányos, hanem igazán dögös is lehet.


1. Variációk minden stílusra

Ha azt gondoltad, nincs a lófarokban több mint, hogy egyszerűen egy gumigyűrűvel összefogod a hajadat, nagyon tévedtél. Gondold át a lehetőségeidet és használd ki a kreatívításodat. A felfrissített lófarok ugyanis a következő évszak nagy divatja lesz!

 

2. Rendetlen lófarok: Jennifer Aniston

Egy zilált(nak tűnő) lófarok modernizálhatja a klasszikus megjelenést. Hibátlan választás, ha rajtad minden tip-top. Fogd laza lófarokba a hajadat, majd húzd össze a közepétől jó szorosan. Végezetül húzz ki néhány tincset elől úgy, hogy keretezd vele az arcodat.

 

3. Becsomagolt lófarok: Drew Barrymore

Mint a ’60-as évek egyik dívája, úgy fest Drew Barrymore ezzel a frizurával és a hozzá leginkább passzoló élénk pink ajkakkal. Gumiszalaggal fogd össze a hajad – viszonylag szorosan. Majd alulról egy hosszabb tincset válassz el a több hajadtól és tekerd körbe a copf tövén.

 

4. Becsomagolt lófarok II.: Amy Adams

Amy Adams megjelenésének fényét emeli ez az elegáns hajviselet, pedig csak egy egyszerű copfba fogta haját, majd Drew-hoz hasonlóan elrejtette a hajgumit.

 

5. Választékos lófarok: Etro a kifutóról

Ahogy már fent említettük a kifutókat is megihlette ez az egyszerű és nagyszerű frizura. A választék helye tulajdonképpen csak rajtad és a jól megválasztott lapos, sokfogú fésűdön múlik. Ha úgy érzed készen vagy, használj hajfényt!

 

6. Osztott lófarok: Eva Mendes

Elől egy csipetnyi választék, a feje búbján egy kis tupír – igazán jól áll ez a hajkreálmány Eva Mendesnek. Ha neked is hasonló arcformád van, próbáld ki, érdemes!

 

7. Bohóc haj: tiszta ’50-es évek

Szárítsd meg a hajad lehajtott fejjel – így extra emelést biztosítasz a haj gyökereinek. Amint teljesen megszáradt a sörényed, készít előre tupírt, csatold le, majd utána gumizd össze a hajad.

 

8. Görögös lófarok

Kezdd azzal, hogy a jól kifésült, egyenesre szárított hajadat szoros lófarokba kötöd. Majd egy tincset alulról kivéve a hajgumid körbetekered, és lecsatolod (nagyjából) a 2/3-át. Oszd három egyenlő részre hosszában a hajadat és tekerd rá egyszer a végén kis hurkot készítve a felosztott pontokra.

 

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL