GASZTRO

Muffincsodák: édesek és fűszeresek

Szerző:
Szabó Anna
Hagyd, hogy bűvkörébe vonjon, és te is a rabja legyél az egyik legfinomabb és legkönnyebben elkészíthető finomságának, a muffinnak. Összeállításunkban kevésbé ismert ám annál csábítóbb recepteket ismerhetsz meg.


Ahhoz, hogy a muffinok garantáltan sikerüljenek is, azt ajánljuk, hogy a sütéskor pontosan tartsd be az egyes hozzávalók megadott mennyiségeit, a sütési időt és a hőmérsékletet, ugyanis már egy teáskanállal több sütőpor, 2 evőkanállal több tej vagy víz, vagy a hozzávalók más sorrendben való összekeverése is elronthatja az eredményt. 

Csábítóan édesek

Fűszeresen kiadósak

Sacher-muffin csokival és sárgabaracklikőrrel >>

 

 

Mexikói muffin salsával és tortillacsipsszel >>

 

 

Licsis muffin
garam masalával >>

 

 

Ázsiai muffin szójababbal
és gyömbérrel >>

 

 

Provence-i muffin
levendulával >>

 

 

Peperonata-muffin háromszínű paprikával >>

 

 

Pityókás
Earl Grey muffin >>

 

 

Csípős pie-muffin
darálthússal és sajttal >>

 

 

 

A receptekben megadott mennyiségek mindig 12 muffinhoz elegendők, de egészen kényelmesen a mennyiségek megfelezésével csak 6 darabot is süthetsz.

 


Christina Kempe:
A legkedveltebb muffinok

Hagyjuk, hogy elcsábítsanak ezek a könnyedén elkészíthető muffinok, amelyeket szinte a kisujjunkból rázhatunk ki: csak kikeverjük a tésztát, hozzáadjuk az előkészített extra hozzávalókat-gyümölcsöket, mogyoróféléket, csokoládét, fűszereket vagy éppen rizst, beletöltjük a formába, megsütjük és kész is. Éppen ez az, amivel a hét minden napján felhajtás nélkül kényeztethetjük magunkat egy kicsit. Praktikus sütési és elkészítési tippek, továbbá ötletek a muffinok díszítéséhez.

Ára: 2 890 Ft

Holló és Társa >>

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL