UTAZÁS

Top 10 szexi szálloda a világon

Szerző:
Szabó Anna
Nincs rosszabb annál, amikor az ember lefoglalja a gyönyörű fotók alapján kiválasztott szállást egy romantikus hétvégére, ám a habos-babos romantika helyett a csöpögő csap és az ehetetlen menü fogadja. Ezért összegyűjtöttük azon szállodákat, melyekben biztosan nem csalódsz, ha édes kettesre vágysz a pároddal.

Bellinter House, Skócia


Jane Austin-t minden bizonnyal lenyűgözte volna a Bellinter Ház ragyogása. Szívesen nézte volna, ahogy az előkelő hölgyek, magukat legyezve pajkosan nevetnek az úriemberek viccein, közben próbálnak kokettálni a minél rangosabb fiatalemberekkel. Bár, lehet, hogy neki már furcsa és újszerű lett volna a falakon látható kortárs művészek festménye, és a színes szintén kortárs bútorok a csodálatos padlásszobákban. Ez a szálló érdekes és pompás egyvelege a 18. századi jellemzőknek és a mai, modern plazma TV-és, csúcsfelszerelt luxusszállodának.


Szobák száma: 34

Árak
Vasárnaptól csütörtökig 225-320€
Péntek és szombat esték 280-380€, ami tartalmazz a reggelit.

Szoba átadása: délelőtt
Szoba átvétele: délután 3 órakor

Szabadon használhatjuk az uszodát, a szaunát, a könyvtárat, ha elég bátrak vagyunk, lovagolhatunk is. A szálló éttermében neves szakácsok, friss alapanyagokból készítik a csodás skót ételeket. A szobaszerviz reggel 8 órától este 11 óráig üzemel. Egyszerű ételeket szervíroznak a szobákba, mint hal és sült krumpli, hamburger. A hotel bárja koktélkülönlegességekkel várja vendégeit.

 
Bull Hotel, Bridport, Dorset, Anglia


Tökéletes a mézeshetek helyszínéül. Ezen a helyen az erotika is szabadabban tör fel a párokban. Ami nem is csoda, hiszen a karmazsinvörös szövetek, hatalmas Erzsébet-kori, baldachinos ágy, a skarlátvörös tapéta buja, romantikus vágyat kelt bárkiben, anélkül, hogy soknak vagy ízléstelennek érzenénk. Az ódon és modern itt is kellemesen keveredik egymással.


Szobák száma: 16, ebből 2 lakosztály

Árak
Főszezonon kívül 70-220£
Főszezonban 85-250£, ami tartalmazza a reggelit.

Szoba átadása: 11 óra
Szoba átvétele: 3 óra

A szállodában van snooker terem, bálterem, amely 110 férőhelyes, a környéken kirándulási lehetőség. A konyhában neves szakácsok dolgoznak, sok tengeri alapanyagból készült ételt kóstolhatunk meg. A szobaszerviz reggel 7 órától este fél 10-ig üzemel, melyen keresztül a teljes étlapról rendelhetünk.


Ca Maria Adele, Velence


A velencei romantika az, amire minden ember kapható, még akkor is, ha titkolja. Ha kisétálunk a szálló barokk kövein, keringő csatornák és gondolák között találjuk magunkat. A szálloda legfelső szintjén található lakosztályban a királyi méretű ágyon átélhetjük Casanova és Francesca történetét. Ha mégsem elégíti ki vágyainkat a hatalmas ágy, akkor irány a jacuzzi. Ha ezt választjuk pihenésünk helyszínéül, biztosan jól döntünk, hiszen a csodás, krémes színek mindenkit nyugalomra intenek.


Szobák száma: 12

Árak
300-675€ (plusz 10% adó). Az ár tartalmazza a reggelit és a minibár használatát.
Szoba átadása: napközben

Minden szobában ingyenes WiFi használható. A szálloda szervez városnéző programot, lehet választani a gondola és a csónak használata között. A hotel éttermében csak reggeli és tea fogyasztása lehetséges. A szobaszerviz éjjel-nappal elérhető, de csak reggelit és italt lehet rendelni. A szálló marokkói stílusú bárja késő estig várja a vendégeit.


Can Verru, Ibiza


Can Verru, Ibiza egyik legstílusosabb szállója. A híres popcsillag, Kylie Minogue egyik kedvence úti célja. A Gaudí stílusú villát egy hatalmas, illatozó gyümölcsös veszi körül, ahol a kellemes hangulat ugyanúgy érzékelhető, mint a méhek zümmögése. Ha ide tervezünk kiruccanást, a marokkói stílusú kis bungalót válasszuk az édes légyottokra. A bungalóban található ágyért, még harcolni is érdemes. A hálófülkét mórok ihlették, pihe-puha a matrac, a falat karmazsinvörös szőnyegek borítják.


Szobák száma: 12
Árak: 5.000-7.000£ hetente. Ez vasárnaptól vasárnapig értendő. 50% előleget kell fizetni a foglalásnál, majd további 1000£-ot, a kár esetére, amit a szálló elhagyása után 10 nappal visszakapunk.

Étterme nincs a szállónak, de érkezés előtt leadhatjuk a rendelést, hogy a hűtőnk tele legyen. A szálló bárjában minden este saját asztal vár minket. Ha nem akarunk a tengerben fürdőzni, megtehetjük a szálló medencéjében is. Az udvaron lehetőségünk van BBQ sütésre.


Charlton House, Somerset, Anglia


Az eperfa-liget közelében fekvő Charlton House környéke igazi, klasszikus angol vidék. A szálloda a kimondottan a romantikus helyek közé tartozik, és ezt hivatalos adatok is erősítik. A szálló déli szárnyában rejlő baldachinos szoba, eredeti Erzsébet-korabeli kandallóval csalogatja a vendégeket. Az ágy fejlapja 16. századi faragott mestermű. Hála a felújított vízvezetékrendszernek, vehetünk egy jó forró fürdőt a csodálatos fürdőben.


Szobák száma: 25, melyek antik bútorokkal vannak berendezve.
Árak: 180-465£, ami tartalmazza a reggelit, az újságot, fürdő nyújtotta szolgáltatásokat, persze csak akkor, ha minimum két éjszakát ott töltünk, és ebben benne van a szombat is.
Szoba átadása: 11 órakor
Szoba átvétele: legkorábban 2 órakor

A szálló rendelkezik teniszpályával, krikettel, masszázs és szépségápolási lehetőségekkel. Az étterem neves séfje modern angol ételekkel várja vendégeit. A reggeli 7:30-tól 10 óráig kapható, vasárnap 8 órától 10 óráig. A szobaszerviz éjjel-nappal üzemel, de este 10 óra után csak italt és szendvicseket szervíroznak a szobákba. A hotel bárja egész éjjel nyitva tart.


The Gore, London, Anglia


Ha imádjuk a fényűzést, akkor ebben a gyönyörű, viktoriánus korabeli szállodában a helyünk. A szálló fürdői önmagukért beszélnek. A Vénusz szobát ajánljuk leginkább a pompásabbnál pompásabb szobák közül. Vénusz és Adonisz szobrai díszelegnek, az egyik falat szintén Vénusz istennő képe színesíti. Az ágyat gyönyörű ornamentika és arany cirádák ékesítik, és hatalmas vörös-arany szövet veszi körül, egészen a plafonig. Azt persze ne feledjük el megemlíteni, hogy ebben csodával határos ágyban számtalan estét töltött Judy Garland. Egyszerűen mesés.


Szobák száma: 50
Árak: 149-440£, ami tartalmazza a reggelit.
Szoba átadása: reggel 11:30, de ez elég rugalmas, a foglalástól függ.

A szálloda étterme mesés, angol ételekkel várja a vendégeit. A szobaszerviz 24 órás. A hotel bárjában hétvégenként diszkó is üzemel.


Particulier Hotel, Montmartre, Paris


Szinte lehetetlen választani eme párizsi szálló öt csodás és művészi lakosztálya közül. A Versek és Kalapok például egy olyan szexis fekete-fehér budoár, ami szavatolja a fülledtséget (és ezt nem az időjárásra értjük), melyben nagy szerepet játszik a fekete mozaikból kirakott fürdő, ami csupán csak egy üvegfallal van elválasztva. Ugye, hogy elképesztő? Vagy próbáljuk ki a Fa és Fülek elnevezésű tágas lakosztályt, ahol az absztrakt tapéta, a bársonykárpit, és a kis szökőkutak azt az érzést keltik bennünk és párunkban. Mintha egy zöld erdőben kirándulnánk.


Szobák száma: 5 lakosztály

Árak
Főszezonon kívül 290-490€,
Főszezonban 390-590€, a reggelit nem tartalmazza, a reggeli személyenként 20€.
Szoba átvétele: 3 órakor
Szoba átadása: rugalmas, a következő foglalástól függ.

A szálló rendelkezik saját könyvtárral, masszázsszolgáltatással.
A szállodának nincs saját étterme, ugyanakkor van egy gyönyörű ebédlője, ahol a séf, az előzőleges foglalás, illetve rendelés után főz. A vendégek használatában áll egy csodás, rusztikus konyha. A szobaszerviz éjfélig üzemel, levest, sonkát, sajtot és bort szervíroznak. A bár éjfélig várja vendégeit.


La Suite, Rio De Janeiro, Brazília


Ha vörösen izzó szenvedélyre vágyunk, menjünk el párunkkal ebbe a szállóba, ami a Rió Beverly Hills-ében, Joatingában található. Az ablakok a padlótól a plafonig érnek és, melyekből a kilátás az Atlanti-óceánra, a Riói strandra és a monumentális Krisztus szoborra néz. A letisztult, Andy Warhol replikák által díszített lakosztály helyett választhatunk ennél sokkal intenzívebbet is. Mondjuk a Lila lakosztályt, ahol a padló sötét fával borított, merészen csíkosak a falak, és egy fényűző, párnákkal borított, királyi méretű ágy várja a párokat. Nem beszélve a kétszemélyes zuhanyról, de figyeljetek, nehogy elveszítsétek egymást a nagy gőzben.


Szobák száma:7
Árak: 300-450€, ami tartalmazza a reggelit és az adót. Bankkártyával nem lehet fizetni.
Szoba átvétele: legkorábban 11 órakor.
Szoba átadása rugalmas.

A szálló külső és belső medencével is egyaránt rendelkezik. Lehet dohányozni és a házi kedvenceknek is van hely. A repülőtérről 60€-ért transzfer visz minket a szállodába. Világhírű séfek főznek a hotel éttermében, érdemes kipróbálni a konyhát. Ebéd 11 órától a vacsora 18 órától van. Szobaszerviz van, de italt csak este 8 órától szervíroznak a szobába.


Pool House, Wester Ross, Skócia


Azok, akik egy kis ritkaságra vágynak, nagy meglepetés érheti őket a Pool House-ban. Ugyanis az indiai hangulat és szellem beférkőzött eme szállóba. Belső kialakítása hasonlít a maharadzsák palotáira. A Nairana lakosztály két hálószobával, két fürdővel, hatalmas nappalival rendelkezik, emellett olyan antik ágyban aludhatunk, amit idáig csak a múzeumokban láttunk. Indiai motívumok díszítik a falakat, tájkép miniatűrök vannak mindenfelé.


Szobák száma: 7, mindegyik a vízre néz.

Árak
Főszezonon kívül: 245-450£,
Főszezonban: 270-495£, ami tartalmazza a vacsorát és a reggelit.
Szoba átvétele:3 óra
Szoba átadása: rugalmas

A szálló éttermében válogathatunk a nemzeti, illetve nemzetközi ízek közül. Módunkban áll, akár az ablakból csodálni a hely élővilágát. A szobaszerviz este 10 óráig üzemel.


Riad Tarabel, Marakes, Marokkó


A világ legszexisebb és legszebb fürdőszobái ebben a hotelban találhatók. A hotel Marakes egyik csöndes mellékutcájában van. Az osztott szintű fürdő szürke, mintás csempéivel, gyönyörű, hatalmas kádjával, egyértelműen azt sugallja, hogy élvezzük, hogy meztelenre vetkőzünk. A zuhany és a kád akár négy személy számára is elegendő. Csábító, igaz? A szobák hangulatát a marokkói bútorok adják, igazán kellem

es napokat tölthetünk el.

Szobák száma: 3, és 1 lakosztály
Árak: nem főszezonban: 170-300€, főszezonban 190-390€.
Szoba átvétele: 1 óra
Szoba átadása: 11 óra

A szállodának nincs uszodája, de vendégek ingyen használhatják a szomszédban levőt. A kis kedvencünket is magunkkal vihetjük. A szállóban nincs étterem, de van séf, aki rendelésre bármit elkészít. A szobaszerviz a nap minden órájában a vendégek rendelkezésére áll.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL