MÁGIA

Erőspaprika bűbáj a szenvedély újjáélesztésére

Szerző:
Szabó Anna
A csípős paprika erős ízéről, és arról a képességéről nevezetes, hogy valóban fel tudja melegíteni azt, aki elfogyasztja. Ezért ideális eszköze egy bűbájnak, melynek az a célja, hogy felélessze a tüzet egy kapcsolatban, ahol a szenvedély az utóbbi időben kihunyt, vagy lanyhult.

A zöld és piros csilipaprika a szenvedély különböző oldalait testesíti meg, az egyénben élő szexuális vágyakat, illetve a partner iránt érzett szenvedélyt. A paprikákat, amelyek megmaradnak a varázslat befejezése után, fel kell használnunk egy fűszeres étel készítéséhez a párunk számára, például egy izgalmas csilihez vagy csípős raguhoz, amely lehet egy romantikus este lezárása is! Ez a bűbáj mindenképpen felpaprikázza a szerelmi életünket.


A varázslathoz alkalmas időpont


Növekvő Hold mellett, pénteken végezzük el a bűbájt, hogy Vénusz gyönyör iránti rajongása érvényesüljön, vagy pedig kedden, hogy a Mars túláradó energiái hassanak.

Kellékek

• Fahéjillatú füstölőrúd
• Vörös gyertya
• 6 piros és 2 zöld friss csilipaprika
• 1 tincs a kedves hajából – ha kopasz, vagy túl rövid a haja, akkor bármilyen tárgy megfelel, amely hozzátartozik, őt jelképezi
• 30 cm hosszú, keskeny piros szalag
• 90 cm virágkötő drót
• Olló


A varázslat menete


Gyújtsuk meg a füstölőt, és a gyertyát a következő szavak kíséretében:


„Tűznek szent eleme,
Add, nőjön szenvedélye,
Láng legyen bőszebb,
Tűz legyen erősebb.”


A késsel hasítsuk fel egy kissé az egyik zöldpaprika oldalát, és tegyük bele a párunk haját, majd zárjuk össze a csilit, és kössük át a szalaggal – ez a „törzs”.

Fűzzünk fel 5 piros csilipaprikát drótdarabokra úgy, hogy mindkét végükön maradjon szabadon 2,5 cm. Fűzzük fel a szalaggal átkötött paprikát két drótdarabra úgy, hogy a drótok találkozzanak a vékonyabb végénél, míg a vastagabbiknál két külön vég bukkanjon elő, a „lábak” számára.
Illesszük a piros paprikából fűzött végtagokat a törzsre, és a legnagyobbakat rögzítsük, mint fejet. Tartsuk a bábut a gyertyaláng elé, hogy energiával töltsük fel.

Tipp

Ha nem tudod pontosan úgy felfűzni a paprikákat, ahogyan le van írva, akkor tetszésed szerint végezd a felfűzést. A lényeg, a zöld színű paprika mindenképpen a törzset jelképezze, és a végén egy bábu legyen az eredmény.

Ha ezzel meg vagyunk, tartsuk a paprikabábut az ágyunk alatt, amíg meg nem újul a szenvedély. A maradék paprikából készítsünk fűszeres ételt a kedvesünknek.

 

A VARÁZSLAT BIBLIÁJA
Amit az amulettekről és a varázslásról tudni kell
(Alexandra Könyvkiadó)

A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. a természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészégüket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiában lépésről lépésre bevezető gyűtjemény hagyományos varázslatokés amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek.

 

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL