SZEX, SZERELEM

Amikor a pasi nem illik hozzád

Szerző:
Szabó Anna
Az ismert mondás szerint, ízlések és pofonok különbözőek. Szinte minden nőnek más és más a zsánere. Van, aki a jófiúkat, van, aki a sármőröket szereti. Sajnos idővel azonban mindig be kell látnunk, hogy vannak olyan típusok, akiktől jobb, ha távol tartjuk magunkat. Összeválogattunk 12 archetípust...

1. Az akadékoskodó


Mindig elvárja, hogy ugyanazon a véleményen legyél, mint ő, sőt, azt szereti igazán, ha helyetted is gondolkodhat. A kis fekete ruhát sosem unjuk meg, de egy ilyen pasit…!?!?!


2. A gaz csábító


A személyiségével levesz minket a lábunkról. Úgy tesz, mintha ismerne, igazából csak jó megfigyelő, azt teszi, amire vágyunk, egy kis humorral és kedvességgel megdobva. Ha rosszat tesz, el sem hisszük neki. Igazi veszélyforrás, vigyázat!


3. A cuki pasi


A főnyeremény, gondolhatnánk...Ők azok, akik kedvesek, figyelmesek, hűségesek, humorosak, de nekik is lehetnek rossz napjaik. Játsszák a rendes fickót, valójában pedig olyanok, mint, amikor rossz napjukon kapjuk el őket. Valójában egoisták, türelmetlenek. Idővel kibújik a szög a zsákból.


4. A társaság alappillére


A társaság közepe, mindenki szereti, lehet rá számítani. Nos, az a baj, hogy ez nem teljesen így van. Általában ezek a pasik gazdagok, hatalommal rendelkeznek. Ügyesen bánnak a szavakkal, lelki terrorban tartják párjukat. Mások azért nem veszik észre, mert lenyűgözi őket az a pompa, amiben él.

 


5. A zöld szemű szörny


Hívogat, üzeneteket küld, csak, hogy kimutassa imádatát. Persze, ez csak szerinte van így. Hiszen az üzenetek és a hívások csakis az ellenőrzésről szólnak: hol vagy, kivel vagy, stb... Egy idő után úgy érzed magad, mint egy kőrözött bűnöző. Még a barátnőddel sem tudsz egy jót pletykálni, mert állandóan ott áll a hátad mögött.


6. Aki visszaél


Ezek a pasik úgy gondolják, hogy a férfiak többet érnek a nőknél. Ezek a pasik nehezen uralkodnak magukon, néha még egy pofon is elcsattanhat, folyton emlékeztetnek minket arra, hogy ők az erősebbik nemhez tatoznak. Testi, szóbeli, vagy akár lelki erőszak náluk természetes.


7. A passzív agresszív


Ezek az emberek egy mondatukban képesek ellentmondani maguknak. A kedvesség álarca alatt kőkeményen szabályoznak, irányítanak bennünket. Szükségük van egy állandó ellenségre, akikkel szemben ki tudják fejezni az agressziójukat.


8. Az öntelt-haladó


Ezek a látszólag liberális gondolkodású pasik, gyakran valamely tudományágban jeleskednek. Ontják magukból a magasztos elveket, de ők nem gyakorolják, csak mondják. Képesek elrejteni saját énjüket mások elől, mindenkit meg tudnak téveszteni.


9. Az új kor pasija


Sokat foglalkozik magával, minden "modern" vallásban otthonosan mozog. Ha problémái vannak, ahelyett, hogy hűtlen, irányító és erőszakos lenne, még többet van egymaga, bújja a különféle önsegítő könyveket. Azt hiszik, mindent jobban tudnak nálunk, lekicsinylően beszélnek velünk.


10. A nárcisztikus


Azt hiszi, hogy minden róla szól. Nem foglalkozik veled, csak saját magával, a te szemedben is csak magát látja. Másokat elítél olyan dolgokért, amiket ő is elkövet. Ha nem megfelelő a törődés, nagy drámával fűszerezve odébb áll.


11. A ragadozó


Ez a típusú fickó a kevésbé tapasztalt, hiszékeny nőket fűzi be. Lappangó pszichopata, de persze nem a szó szoros értelmében. Főbb jellemzői: könyörtelen és önimádó. Ne feledjük, hogy 25 emberből egy biztosan képtelen igazi érzelmekre és empátiára.


12. A függő


Tönkretesz mindenkit, aki közel áll hozzá. Hangulatingadozásai kiszámíthatatlanok, sok figyelmet kell rá fordítani. Sokszor egyedül érzed magad mellette, hiszen elsődleges kapcsolata a függőséggel és nem veled van.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL