SZÉPSÉG

Mit árul el rólad a hajszíned?

Szerző:
Szabó Anna
Szexi szőkék, forrófejű vörösek, a barnák meg jó kislányok. Ez valóban igaz lenne? Tényleg ezt közvetíti a hajszínünk másoknak? Olvasd el cikkünket és megtudod, hogy mi az igazság!



Vörös

 

 

Az első benyomás: a vörös hajúak ingerlékenyek, ragaszkodnak a véleményükhöz. Mindenki úgy tartja, hogy forrófejűek, akaratosak és nagyon szexisek, mint Elizabeth Banks. Azonban a vörösek másik tábora inkább otthonülő, édes szeplőkkel, vörös, göndör hajjal. De ez mind csak sztereotípia, valójában mind-mind nagyszerűek és vonzóak.

Követelmény: festői. A valóban szép vörös haj megszépítheti a bőrt. Azonban muszáj különbséget tennünk a vörös és a narancssárga és az arany és a sárgaréz között.

A lakosság mindössze 2-5%-a születik vörös hajjal, ezért ez a szín nagyon különleges és különálló.

Így hangsúlyozd ki hajszíned: válassz magadnak egy igazán vibráló színt. Nem árt, ha többfajta vörösből kevertetjük ki a végleges színt, így természetesebbnek hathat. Mindenképpen használjunk hajfényt, amitől csodálatosan csillog a haj és odavonzza a szemeket. A vörös szín marad meg legkevésbé a hajban, a mosás alkalmával egyre kopik. Ha lehet, használjunk színrögzítő sampont vagy bemosót.

A kedvenc vörösünk: Marcia Cross, vörös haja jól hangsúlyozza a porcelán bőrét, ettől túlvilági szépségnek látszik. Ez különbözteti meg a többi háziasszonytól.

 

 


Fekete


Az első benyomás: egzotikus, érzéki és rejtélyes, mint Megan Fox.

Követelmény: jó, remek bőr. Ne feledd, amikor betévedsz egy gyémántboltba, a csodaszép ékszereket is egy fekete bársonyra terítik ki. Ha egy nő befesti a haját feketére, fel kell készülnie, hogy minden apró bőrhibát megmutat.

A sötét, fekete haj sokszor unalmasnak tűnhet, ezért lényeges, hogy mindig szépen csillogjon a haj, kenjük aloe vera-s termékekkel.

Így hangsúlyozd ki hajszíned: használj éles kontrasztot, mondjuk szőke vagy vörös melírt. Még egy út, hogy felhívd magadra a figyelmet, kérd meg a fodrászod, hogy egy kis kékes vagy ibolya árnyalatot adjon a hajadnak. Ahhoz, hogy egy kicsit finomabb legyen a hatás, keverj hozzá egy kis barnát is. Ezt a hajtövekre vagy a haj alsóbb rétegeibe ajánlják a fodrászok.

Kedvenc feketénk: Christina Ricci. Ha egy nőnek sötét a haja és világos a bőre, könnyen lehet, hogy kissé Hófehérke hatást fog kelteni.

 

 


Barna

 

Az első benyomás: A barna lányok szinte mind egytől egyig jó és felelősségteljes lányok.

Követelmény: a barna általában sosem egységes. Különböző árnyalatok keverednek benne. Unalmasnak tűnhet, de mégsem az, ettől olyan klassz.

Így hangsúlyozd ki hajszíned: dobd meg a hajad más, esetleg sötétebb árnyalattal. Ettől igazán szexi leszel, és egy új dimenziót ad a külsődnek. Hogy ne tartsák unalmasnak a hajadat, megjelenésedet, vágass magadnak extrém frizurát. Ha félsz az ollótól elég, ha lépcsőzetesre vágatod.

A természetesebb hatás érdekében több barna árnyalatot vigyél a hajszínedbe. A lényeg, hogy ugyanabból színből válaszd ki az árnyalatokat.

Kedvenc barnánk: Jennifer Aniston. A titka, hogy rezes csillogás fut végig a haján.

 

 


Szőke

Az első benyomás: a szőkékről általában azt mondják, hogy szexbombák, mint Scarlett Johansson a Vicky, Cristina, Barcelona című filmben.

Ezt a színt nehéz megtartani két festés között ugyanolyan minőségben. A legtöbb szőke elég hiú, ezért ők adnak a hajukra is. Amúgy azt tartják, hogy a szőkéket nem veszik komolyan a munkahelyükön, hivatalos helyeken sem.
A szőkék szeretnek bulizni, flörtölni, sokan, szakítás után szőkére festetik a hajukat, mert szexisebbek akarnak lenni, hogy hódítani tudjanak.

Követelmény: bizalom és kitartás. Szőke hajat olyan hosszútávon viselni, mint a magas sarkút. Ez egyben kinyilatkoztatás és magatartás is.

A szőke egyszerűen vonzza a tekintetet. Ha szőke vagy, sokkal több figyelem jár neked. Nekik több jut a szórakozásból, vidámságból is, pontosan a figyelem miatt, amit kapnak.

Így hangsúlyozd ki hajszíned: válassz világos árnyalatot, mondjuk, méz szőkét. Vagy legyél még világosabb! A platinaszőke mindig kitűnik a többi közül.

Festess sötétebb árnyalatokat a hajadba, ettől a világos alapszín méginkább feltűnő lesz.

Kedvenc szőkék: Gwen Stefani. A platina szőke haja valóban elég extrém, de az övé mindig fénylő és egészséges.

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL