MÁGIA

Lágyítsd meg a kiszemelted vagy a partnered szívét ennek a szerelmi mágiának segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Van valaki, akivel régóta szemezel, sőt, ismerkedsz, de úgy érzed, még nem tört meg egészen a jég közöttetek? Jó volna, ha kedvesed gyengédebb és empatikusabb lenne veled, talán még jobban is szeretne? Esetleg összevesztetek és azóta sem állt helyre a béke? Látod, ez a sokoldalú szerelmi mágia képes meglágyítani annak a szívét, akinek csak szeretnéd és csak pár dologra lesz szükséged hozzá!  

Mi mindenre jó ez a szerelmi varázslat?

Arra, ha szeretnéd meghódítani a kiszemeltedet vagy a randi partneredet, akivel régóta ismerkedsz. De ha párban élő vagy, abban is segíthet, hogy a kedvesed szeretetteljesebb és megértőbb legyen veled szemben. Amennyiben pedig összevesztél vele és mindig fasírt van köztetek, szintén segíteni fog abban, hogy visszafogadjon a szívébe.

Ne aggódj, ez a mágia teljes mértékig fehér mágia, a sikere a te belevitt érzelmeiden kívül abban áll, hogy olyan felek között működik, ahol van szerelem, szeretet, de minimum vonzalom.

Kellékek

2 darab rózsaszínű gyertya

1 rózsaszín szalag

1 fehér gyertya

Pacsuli olaj

Piros viasz

Fénykép rólad

A varázslat menete

Pénteki napon növő holdkor kell elvégezned. Olvaszd meg a viaszt vagy a piros gyertyát, vigyázz, ne égesd meg vele magad és formázz belőle szívet, közben gondolj a kiszemeltedre vagy a párodra és mond hangosan: „Ez a szív az én választottam szíve, amit vele művelek, azt teszem a tulajdonosával is.” A párod esetén bele is karcolhatod a nevét, esetleg egy-két hajszálát is belerakhatod. Tedd félre egy-két órára száradni.

Fogd a két rózsaszínű gyertyát, az egyikbe karcold bele a nevedet, a másikba esetleg a párodét. A saját gyertyádat kend be pacsuli olajjal majd kösd össze a két gyertyát nem messze egymástól és közben mondd ezt: „Nem hagylak hidegen, szívedet a puszta látványom is megdobogtatja, ellenállhatatlan vagyok a számodra.”

Tedd középre a fényképedet, lehetőleg jó nagy legyen, majd előbb relaxálj, tisztítsd ki az elmédet és utána jelenítsd meg a célodat. Lásd magad előtt a végeredményt, a célt, hogy szerelem alakul ki köztetek, fellobbannak a régi érzések, kibékültök.

Mikor úgy érzed, készen állsz, a fehér gyertya segítségével kezd el megolvasztani a piros szívet úgy, hogy a képedre folyjék és közben a következőt mond: „Lágyítom szívedet, ahogy-e viaszt lágyítom, ahogy cseppen a viasz, úgy árad felém szerelmed.”

Ezt ismételgesd, míg teljesen rá nem olvad a piros viasz a fényképedre.

Amint ezzel elkészültél, hagyd még egy kicsit égni a gyertyákat. Másnap fogd a két gyertyát meg a viaszos fényképedet és tedd egy borítékba vagy dobozba és őrizd meg addig, míg nem kezded el tapasztalni a változásokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL