SZÓRAKOZÁS

Ajándék Haspók, Focirajongó és Szexfüggő pasiknak

Szerző:
Szabó Anna
Nem gondoljuk, hogy feltaláltuk a spanyolviaszt, de engednünk kellett belső késztetésünknek. Megosztjuk hát veletek, mi mit adunk ajándékba Valentinkor…

Persze a feladat nem egyszerű. Mert ugye lássuk be, a pasikat tényleg kiveri a hideg veríték a Valentin-nap nevű mizériától. A kis piros szivecskéktől és rózsaszirmoktól, mely lassan beteríti bolygónkat, sőt, lassan az egész galaxist... De mit lehet tenni, nőből vagyunk, és ünnepelni akarunk, mi több ajándékozni!

 

Mert a gyomrán... a gyomrán keresztül…

Lehet azt ám úgy is csinálni, hogy mindkettőtöknek jó legyen. No, most kivételesen nem a szexre gondolunk – bár belátjuk, mostanában túltengünk tőle – hanem annál inkább a gasztronómiai élvezetekre. Ha már ünneplünk, legyen neked is jó. És ha csak nem vagy megszállott főzőrajongó, akkor inkább üljetek be valahova. A mi nagy kedvencünk a Mennyei Manna étterem, az Alagút tetején a Várnegyed bejáratánál. Romantikus helyen, jó konyhával, három nemzet ételeivel az étlapon, és a Budai Vár frekventáltságához képest barátságos árakkal vár mindenkit a főváros egyik legjobb étterme. A megfelelő hangulatról a lágy zenével, a meghitt fényekkel gondoskodnak. Ha az olasz, francia vagy akár magyar konyha remekeivel elteltetek, még akár egy erkély jelenet is beleférhet a Vár zegzugos utcácskáin.

 

Persze mi megértjük azt is, ha ilyen hidegben kimozdulni sincs kedvetek, és inkább főznél egy jót a saját ízléseteknek megfelelően. Erre az esetre készítettük el korábban a Pasifogó ételekről szóló cikkünket. A remekbeszabott vacsora megkoronázásaként jöhet az édesség, néhány szem különleges bonbon formájában – csakhogy maradjunk a mennyei ízeknél. Amit mindenkinek csak ajánlani tudunk az a Lindor csokigolyó. Egyszerűen a csodával határos, ahogy a csokigolyó roppanó héja alól előbukkan a krémes töltelék, és magával ragad az édes íz élvezete.

 

Ha mindene a foci

Könnyebb neki az ajándékozás, mint gondolnád. Egyrészt ott vannak a sztárfocisták neveivel feliratozott mezek – szigorúan odafigyelve a klubszínekre –, másrészt, ha betévedsz egy könyvesboltba, gyönyörű focis könyvekre bukkanhatsz. Igazi Jolly Jokerek a Minden idők legjobb 100 labdarúgója, valamint Az UEFA Bajnokok Ligája nagykönyve. Szakkommentárt nem fűznénk hozzá, inkább lássuk csak, mit ígér a kiadó! Azt például nem, hogy olyan könyvet kap kézhez embered, aminek tartalmával mindenki egyetért. Azt viszont igen, hogy az általuk kiválasztott 100 sportember mindegyike mély nyomot hagyott a futball történelemben. Hosszú és kitartó munkával gyűjtöttek össze adatokat, képeket, hogy bemutassák a nagy pillanatok hátterét. Puskás, Maradona, Roberto Carlos, Ruud van Nistelroy, Dragan Dzsajics… és még sorolhatnánk a neveket, akiknek méltó emléket állítanak kiadványukkal. Az UEFA Bajnok Ligájának nagykönyve kétélű fegyver – szakértőink szerint legalábbis – mert előfordulhat, hogy míg elkezdődik az idény, ezt fogja állandóan lapozgatni Kedvesed. Ugyanis szerkesztői összegyűjtötték 1534 mérkőzés jegyzőkönyvét, 3755 játékos és 203 edző statisztikáit, 368 csapatképet…

 

Mert megérdemeljük a magunkét

Írtunk már elég közhelyet, úgyhogy most nem szeretnénk túl sok szót elfecsérelni arra, hogy „az ajándék te magad légy”. De. Mi sem mehetünk el két apróság mellett. Az egyik a képen látható fűző és tanga összeállítás a New Yorkertől, melynek az ára is elég barátságos (4.590,- és 1.590,- Ft). A másik a Lush zseniális találmánya a Heavanilli (1.690,-). Ahogy ők megfogalmazták „édes és finom masszírozótömb…, melyben aromagazdag tonka bab, jázmin, egy kis karamell és rengeteg vaníliakivonat vegyül a természetes, olvadékony vajtömbbe.” A legjobb tulajdonsága mi szerintünk, hogy egyszerű a használata: miközben párunkat masszírozzuk vele, felszabadulnak az illatok, és elszabadul a fantázia.

 

Még egy kis kényeztetés Neked

Lehet, hogy csak városi legenda, de sokan hiszünk abban, hogy február 14-én és azokon a bizonyos évfordulókon még a Pasikat is rá lehet venni a romantikus filmek végignézésére. Teszem hozzá, nem végigkínlódására, nézésére. Ráadásul a kellemes vacsora és az utána következő nyalánkságok, borral vegyítve – szinte garantálják, hogy ne nagyon tudjon ellenkezni. És még elrángatnod sem kell hőn szeretett kanapéjáról a moziig, elég ha elugrasz még a nagy este előtt a DVD-kölcsönzőbe.

Mi már kinéztünk pár filmet, amit tutira bevetünk ezen az estén. Ilyen az Éjjel a parton, mely a legjobb választás lámúr hangulatban. Az örök kedvenc Richard Gere valamint az irigylésre méltóan szép Diane Lane próbálja elmesélni játékával, hogy a szerelem a legváratlanabb és –kilátástalannak tűnő helyzetekben is utolérhet minket. Azonban, ha inkább az infantilis tiniromantika érzése kerített hatalmába – cuppanós csókok és nagy pirulós vigyorgások közepette -, akkor a legjobban talán a Snoopy és a szerelem lesz a befutó. Persze, még egyáltalán nem biztos, hogy mi is ezeket választjuk. Mert ugye annyi jó romantikus sztori vár még megnézésére, ott van a Csokoládé, na és a Szex és New York, a Bazi nagy görög lagzi, ó és az Ízlések és pofonok…

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL