Napi horoszkóp - 2018-09-12

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy minden gondod megoldódik? Érvényesülési lehetőségeid biztatóak. Pénzügyi vállalkozásod sikerrel kecsegtet. Tettvágytól duzzadsz, alkotóerőd kiteljesül – mindez kedvezően befolyásolhatja előmeneteledet. Közérzetednek is jót tesz, hogy szilárd talajt érzel a lábad alatt. Ismét erélyes, határozott vagy.

Bika

Kedves Bika! Te győztél, reggel hamar lenyomod a gonosz vekkert, mielőtt még megszólalhatna. A tennivalók is ütemesen fogynak. Furcsállod, hogy amikor a többiek megszólalnak, száraz, szaggatott prózában teszik, holott énekszóval is közölhetnék mondanivalójukat. Mennyivel természetesebb volna! Az ágyban is mesterkéletlen vagy…

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha ritkán is, néha azért feltámad benned a gondoskodás vágya. Ilyenkor lelkiismeret-furdalásod van, hogy nem törődsz hozzátartozóiddal, nem sétáltatod eleget a kutyádat, nem cirógatod macskádat, kedvesedet. Ne próbáld meg a futószalag-technikával pótolni mulasztásodat, mert még jobban megsértesz mindenkit.

Rák

Kedves Rák! Otthoni problémáid aggasztóak. Lehet, hogy románcod túlzottan megzavarta eddigi életrendedet? Nem vagy valami válogatós mostanában. Ami eléd kerül…, nem firtatod az eredetét. Túl kellene esned ezen a zűrzavaros időszakon. Úgy érzed, jó formában vagy, mégis hibázik valami. Szükséged volna néhány nap egyedüllétre.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha nem kavarsz vihart magad körül, és kitérsz a dühös emberek útjából, minden nehézség nélkül átvészeled a napot. Még jó híreket is kaphatsz, melyek megerősítenek hitedben, hogy érdemes küzdeni. Ha elhanyagoltad családodat, szakíts rá időt, hogy kedveskedj nekik, meghallgasd kedvesed gondjait, vagy gondolatait.

Szűz

Kedves Szűz! Szeretsz egyedül, higgadt fejjel dönteni. Azt viszont kifejezetten gyűlölöd, ha pillantok alatt kell fontos ügyekben választ adnod. Fogadd el a baráti tanácsot, így könnyebb dolgod lesz, és a határidőt sem léped túl. Ha a baráti szóra sem hallgatsz, magadnak tehetsz szemrehányást. Nem az első alkalom, hogy önfejű vagy.

Mérleg

Kedves Mérleg! Füledbe jut, hogy napok óta pletykák keringenek szerelmi ügyeidről. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítasz a mende-mondáknak, hisz tisztában vagy azzal, hogy az irigység beszél az emberekből. Sőt, inkább hízeleg hiúságodnak, hogy környezetednek is szemet szúr a másik nem iránt érzett leküzdhetetlen szenvedélyed.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma kiváló alkalom nyílik az ismerkedésre, sőt Vele is összefuthatsz. Ha csak néhány percre is, de felvillan egy rég elveszettnek hitt lehetőség. Ugyanakkor egy nagy adag elintézendő munka is vár rád, amit nem szabad elhalasztanod. Amilyen jó napod van, ma biztos, hogy megtalálod a kettő közötti arany középutat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Anyagi természetű problémáid lehetnek: pénzzavarba kerülhetsz, adósságot kellene törleszteni, vagy venni valamit, de nincs miből. A legokosabb, ha nem esel pánikba, nem szaladsz kölcsönkérni, nem beszélsz mellé, és nem is ígérgetsz. Nyerj egy kis haladékot, néhány napon belül kedvező változásokra számíthatsz.

Bak

Kedves Bak! Neked, aki kiváló képzelt beteg vagy, eszedbe sem jut az aggódás. Végre panaszmentesnek érzed magad, tudomásul veszed az idővel járó kopásokat. Érdemes megszilárdítani ezt a biztonságérzetet, és kicsit rádolgozni. Ha nem vagy elég következetes munkarendedet illetően, szétforgácsolják az idődet. Bánod is, meg nem is.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az a gondolat jár a fejedben, hogy milyen fásult, önző és nemtörődöm voltál mostanában. Úgyhogy ma mindent jóvá akarsz tenni. Dugi pénzedből csodás holmikat vásárolsz kedvesednek. Csaknem elérzékenyülsz, akkora örömet szerzel neki. De ugye azt te is tudod, hogy ajándékokkal nem lehet mindent megoldani?

Halak

Kedves Halak! Nagyon jó, hogy kellő időben kapcsoltál. Nem tudnál erre rászokni? Legalábbis ami a nagy fontosságú ügyeket illeti. Hisz a többiekkel máskor sincs baj. Amint valami nagyobb dologba vágnád a fejszédet, addig méregetsz, számolgatsz, nedvesíted a tenyeredet, míg vagy a fa tűnik el, vagy a fejsze. A befektetésről nem is szólva…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL