Napi horoszkóp - 2018-09-09

Kos

Kedves Kos! Mozgásigényed rendkívüli: ha nem futhatsz legalább két kört, tönkre van téve a napod. Ezúttal mégsem vágysz kimozdulni a lakásodból. Elfoglalják gondolataid, feloldódsz az alkotómunkában. Nem kívánkozol emberek közé, szívesebben hódolsz a hobbidnak, vagy olvasgatsz, tanulsz. Ösztönösen szükségét érzed az ilyen csendes, elmélyült napoknak.

Bika

Kedves Bika! A kellemetlen, fárasztó házimunkák már csak ideig-óráig halaszthatók. Duzzogva látsz hát neki. Fél óra múltán már az eredmény is látszik: akkora a felfordulás, mint még soha. A zűrzavar tetőfokán beállítanak a barátok, még megkínálni sincs őket mivel. Ültök hát a különféle halmok tetején, és mulatságos történeteket idéztek fel a múltból.

Ikrek

Kedves Ikrek! A legfontosabb kérdésekre nem lehet válaszolni. Ha megoldást szeretnél találni kínzó problémáidra, akkor csak lépésenként közeledhetsz a cél felé, egyetlen ugrással sohasem éred el. Győzd le hát türelmetlenségedet, és próbálj higgadtan hozzálátni a feladathoz. Este ne mondj nemet egy kedves felszólításra, sokat várhatsz a következő alkalomra.

Rák

Kedves Rák! A néhány napja eluralkodott hangulatok még mindig a hatásuk alatt tartanak, főként azért, mert átmeneti sikerek is értek. Semmivel sem törődsz, átgázolsz szeretteiden. Ne bánts másokat saját nyugtalanságod miatt! Környezeted nem érti a változást, te pedig nem vagy képes megmagyarázni, mit miért teszel. Értetlennek gondolnak, és van is némi igazuk.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne kapj bele mindenbe, amiről azt hiszed, hogy biztos pénzforrást jelent. Sokan keresnek meg ötleteikkel, jó ajánlatokkal kecsegtetnek. De csak akkor vágj bele új vállalkozásba, vagy köss üzletet, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik, és biztos vagy abban, hogy jut időd a meglévő kötelezettségeiden kívül újabbakat is a nyakadba venni.

Szűz

Kedves Szűz! Élj ma hobbidnak, mostanában eléggé elhanyagoltad. Túl sok időt fordítottál a munkádra, nem foglalkoztál eleget azzal, amit szeretsz. Nemcsak felüdülést, hanem kellemes szórakozást is nyújt. És hogy csökkentsd restanciáid számát, töltsd ezt az estét kizárólag szerelmeddel. Nem kell fényűző étterem, csak az a fontos, hogy kettesben legyetek.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem hullik az öledbe váratlanul a szerencse, keményen meg kell dolgoznod a sikerért. Így már nem is olyan kellemes a győzelem, de azért még mindig nem panaszkodhatsz. Sokakat messziről elkerül a szerencse, melléd azért gyakran odaszegődik. Ahhoz, hogy elégedett légy az esti programmal, megint csak neked kell alaposan megdolgoznod.

Skorpió

Kedves Skorpió! Így a hónap közepe táján a Skorpiók energiái kicsit kimerülnek. Fel kell töltődniük, ha ugyanolyan lelkesedéssel és energiával akarják bevetni magukat a küzdelembe, mint eddig. Ma csak a legszükségesebb feladatokat végezd el. A munkálkodás helyett inkább csendes nézelődéssel, elmélkedéssel töltsd el a napot. Sokkal hatásosabb lesz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma valahogy mindennel elégedetlen vagy, semmi és senki sem elég jó, mindenben és mindenkiben találsz hibát. Nyűgös vagy, sőt kicsit hisztériás. Ha azt hiszed, hogy a környezeted vég nélkül elnézi rigolyáidat, és kedélyed hullámzását, akkor nagyon tévedsz. Lehet, hogy éppen ma van a napja annak, hogy fellázadnak zsarnoki természetedért.

Bak

Kedves Bak! Tartós kapcsolatod megérdemli az odafigyelést. Nem akkor kell törődni vele, amikor már foltozgatásra szorul. Szíved, gondolataid nyitottak, gyakorlatias érzéked most nem hagy cserben, nincs olyan embertársad, aki ne érezné gazdagabbnak magát a veled való találkozás után. Ma váratlan esemény történhet, vagy hívatlan vendég érkezhet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Izomlázad van. Járni-kelni alig bírsz a lakásban. Ha erőt veszel magadon, és veszel egy kellemes gőzfürdőt, felfrissülsz, és megkeményedett izmaid is kiengednek. Ha nem, egész nap morogni fogsz mindenkivel, no meg persze rengeteget nassolni, és minden mozdulatot tízszer meggondolsz. Döntened kell, nem halogathatod sokáig.

Halak

Kedves Halak! Látod, ez a hála. Töröd magad, hajtasz még vasárnap is, amikor más Halak békésen eregetik ki a buborékokat a part menti langyos vízben. Családtagjaid meg ahelyett, hogy rendelkezésedre állnának, vagy legalábbis odaadó figyelemmel lesnék, mint születik kezed alatt a nagy mű, kicsinyes gáncsoskodásukkal akadályoznak szárnyalásodban.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL