SZÓRAKOZÁS

Csúffá plasztikázott sztárok - Sokkoló fotókkal

Szerző:
Szabó Anna
Elég egy hozzá nem értő orvos vagy rossz döntés és egy életre elcsúfíthatod magad. Nincs ez másként a hírességeknél sem. Csakhogy náluk munkaköri előírás a jó külső, és akár nagy summát hozó szerepektől is eleshetnek, ha nincsenek top formában...

 

Courtney Love


Szegény, Courtney, úgy néz ki, mintha egy lábpumpával felpumpálták volna az arcát, persze, ez nem csak a plasztikának köszönhető.  

Teljesen más, mondhatni normális nő módjára nézett még ki 1997-ben.

 

Victoria Beckham

 

Victoria úgy néz ki, mintha két narancssárga futball labdát hordana a ruhájában. 

Mielőtt még őt is megfertőzte volna a plasztika, egészen más, természetes külsővel pózolt a kameráknak. Ha David most látná először, lehet, hogy elmenne mellette.

 

Jennifer Grey

A Dirty Dancing szende Babyje nem tudott megbékülni orra vonalával, ezért kés alá feküdt. Kár volt. Tudja ezt ő is, hiszen lépten nyomon azt nyilatkozza, hogy megbánta döntését, mert éppen arcának karakteres vonását tette tönkre.

 

Jocelyn Wildenstein

 

Jocelyn, miután férje megcsalta, úgy döntött, hogy kés alá fekszik. Csak azt sajnáljuk, hogy miért nem inkább a férje ruháit szabdalta szét az arca helyett.

 

Most úgy néz ki, mint az oroszlánkirály, a bulvársajtó csak macskanőként említi.

 

Donatella Versace

Donatella felpumpált ajkai nem annyira nyerőek, szerintünk már ő is megbánta. 

Valljuk be, sokkal jobban nézett ki még a kollagén-kúra előtt.

 

Mickey Rourke

 Fájó szívvel vesszük tudomásul, hogy a szexi Mickey nincs többé. Férfiak, ha nem akartok hamar megöregedni, akkor plasztika helyett inkább sportoljatok. 

Ezen az 1999-es fotón még hihetetlenül szexisen tekint ránk.

 

Brittany Murphy

 

Olyan aranyos, bájos teremtés volt Brittany, mielőtt sikerült elcsúnyítania magát egy jó adag kollagénnel a szájában.  

Mintha nem is ő lenne, eltűnt az a kislányos báj az arcáról.

 

Priscilla Presley

Vajon mit szólna Elvis, ha így látná szeretett feleségét?
Szerintünk, ha a Király így pillantaná meg, megrémülne, saját magára egy cseppet sem hasonlító feleségétől.

 

Goldie Hawn

Az idő vas foga Goldie-n is otthagyta a nyomát, vagyis otthagyná, ha hagyná. Valaki Hollywoodban divatba hozhatná, hogy méltósággal is lehet öregedni, nem kell életünk végére felismerhetetlenné farigcsálni arcunkat.

 

Tara Reid

Tara pocakja a sok beavatkozástól már sosem lesz a régi, bőre lóg és gyűrött, ki gondolta volna, hogy éveken át neki volt az egyik legtökéletesebb hasa a filmgyártás városában. Miért nem volt az úgy jó?

 

Janet Jackson

Mintha elcsúszott vagy behorpadt volna Janet melle. El kéne látogatnia egy karosszéria lakatoshoz, hogy rendbe tegyék a domborulatot.

 

Michael Jackson

Nehéz elhinni, hogy Jacko valaha normálisan nézett ki, úgy, mint egy átlagos és nem zombi. Valaki igazán megálljt parancsolhatott volna neki.

 

Joan Van Ark

A Tv sztár, Joan orra mondhatni tökéletes volt egészen addig, amíg át nem szabatta, mások számára érthetetlen okból. Egy idősebb színésznőnek Hollywood maga a lehet a pokol, de egy szerep kedvéért nem tegyünk ennyi mindent!

 

Meg Ryan

A színésznő hosszú éveken át a bájos, természetes szépségek táborát erősítette, ám egy napon úgy döntött, hogy csapatot vált.

Ezért kénytelen volt implantátumot rakatni az ajkaiba és orcájába. Megérte Meg?

 

 

Melanie Griffiths

Róla már ősidők óta köztudott, hogy visszatérő vendég a plasztikai sebészeten. Lehet, hogy nem a beteges félténysége, hanem egyre groteszkebb pofija fogja elüldözni mellőle férjét, Antonio Banderast.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL